Actualitate

Preşedintele CJ Radu Moldovan şi prefectul Ioan Ţintean au tăiat panglica la DJ 154 C (FOTO)

În prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, a prefectului Ioan Ţintean şi a vicepreşedintelui CJ Dorin Popescu, au fost recepţionate lucrările de modernizare a DJ 154 C, între localităţile Şieuţ, Ruştior şi Sebiş. Investiţia se ridică la peste 7,8 milioane de lei.

Cu o investiţie de peste 7.800.000 lei, asiguraţi din bugetul Consiliului Judeţean şi din resurse guvernamentale, au fost realizate lucrări de consolidare, montare parapeţi şi asfaltare a unui tronson de 6,2 km.

La finalul vizitei în teren, preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, a declarat: „Am participat la recepţia unuia dintre cele mai importante drumuri judeţene, DJ 154C, Şieuţ-Ruştior-Sebiş (6,2 km). Consiliul Judeţean şi Guvernul României, au investit peste 7.800.000 lei în asfaltarea acestui drum şi au adus Europa mai aproape de cei peste 1500 de oameni care locuiesc în Ruştior şi Sebiş. Este o lucrare de calitate şi îmi doresc ca oamenii să se bucure de confortul adus de ea. Mă bucur să văd că, odată cu trecerea timpului şi ca rezultat al muncii susţinute de o întreagă echipă, planurile de dezvoltare a judeţului Bistriţa-Năsăud încep să se materializeze. De astăzi, locuitorii din Ruştior şi Sebiş au condiţii europene de trai şi mă bucur că am avut un aport la acest lucru, iar cea mai mare satisfacţie pe care o am în acest moment este bucuria pe care o văd în ochii oamenilor pe care i-am întâlnit aici”.

„Ioana, o tânără ambiţioasă din Lunca, comuna Şieuţ, mi-a scris pe Facebook de problema drumului care leagă Ruştiorul de Lunca. Cu toate că nu credea, i-am demonstrat acest lucru atunci când am venit să văd la faţa locului să văd cât de problematică e situaţia. Voi analiza alături de colegii mei de la primăria Şieuţ posibilităţile de pietruire a acestui drum şi sper astfel că de acum înainte, drumurile lui Ioana la medic vor fi mai uşoare”, a scris Radu Moldovan pe Facebook.

sieut 2 sieut 5 sieut 4 radu moldovan sieut ioana farcas

Sursă text şi foto: Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud

2 comentarii

  • Doamne Sfinte, ce grobiene sunt taierile astea de panglica. Iar prefectul asta tinandu-i trena lui Raducu seamana cu un catelus. Hau-hau

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS