Actualitate

Razie și filtre rutiere în zona blocurilor sociale din Viișoara. Ce scop au avut acțiunile

67 de polițiști, jandarmi, polițiști locali și inspectori din cadrul Primăriei Bistrița au efectuat razii și filtre rutiere în zona blocurilor de locuințe sociale din Viișoara.

”Acțiunile de miercuri 10 aprilie au urmărit asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea comiterii unor fapte ilicite, precum și respectarea normelor în vigoare privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale persoanelor care locuiesc în zona respectivă. Totodată, polițiștii au efectuat verificări și cu privire la respectarea obligațiilor impuse unor persoane aflate sub control judiciar și pentru depistarea unor persoane dispărute.

Astfel, sute de persoane care locuiesc la blocurile sociale din Viișoara au fost legitimate, 4 dintre acestea fiind conduse la sediul Poliției pentru clarificarea unor proceduri judiciare. Totodată, în zonă au fost instituite 3 filtre rutiere, în cadrul cărora au fost oprite și verificate 33 de autovehicule, toți conducătorii auto fiind testați cu aparatul etilotest. În total, au fost legitimate 249 de persoane ce au fost verificate în aplicația eDAC.

Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 31 de sancțiuni contravenționale în cuantum total de 3.595 de lei, pentru încălcarea prevederilor privind OUG 97/2005, nerespectarea prevederilor Legii 61/1991, precum și la regimul economic și rutier.

La acțiune au participat 67 de polițiști, jandarmi, polițiști locali și inspectori ai Direcției Patrimoniu din cadrul Primăriei Municipiului Bistrița”, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

1 comentariu

  • Foarte bine! Când aveți de gând să îi scoateți pe cei care distrug locuințele și să oferiți locuințe tinerilor care muncesc în acest oraș? Degeaba faceți blocuri sociale și le dați spre distrugere unei anumite categorii iar tinerii noștri cu studiile terminate pleacă în străinătate .

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.