Recomandări Social

Record de turiști la Băile Figa în acest sezon estival

Complexul Balnear Băile Figa a fost luat cu asalt în week-end. Oamenii au profitat de zilele toride, care îmbie la răcoreală în piscină, și au mers în număr mare să se bălăcească și să facă plajă, inclusiv în prima zi a săptămânii.

Potrivit Primăriei Beclean, tocmai s-a înregistrat un număr record de turiști pentru sezonul estival 2019, iar afluxul este în creștere, mai ales că se anunță încă două zile toride. “A fost cel mai bun sfârșit de săptămână de anul acesta la Băile Figa, cu peste 10.000 de turiști. Chiar și azi, fiind luni, stațiunea era plină, ceea ce ne bucură mult”, a declarat primarul Nicolae Moldovan pentru Știri din Beclean.

În ceea ce privește cazarea în zonă, ocupabilitatea în satul de vacanță de la Băile Figa este în acest moment de aproape 90%.

Anul trecut, 172.000 de turiști au trecut pragul parcului balnear,  în creștere cu 2.000 față de 2017.

Tarifele în Complexul Balnear Băile Figa sunt următoarele:

1. Taxa de intrare în Parcul balnear: 15 lei /brățară (copiii sub 7 ani au acces gratuit)

2. Taxa de intrare la piscina interioară 10 lei / brăţară

3. Taxa pentru terenul de fotbal 30 lei /oră – extrasezon (în sezon se amenajează zonă de plajă cu şezlonguri)

4. Taxa pentru terenul de tenis 10 lei / oră

5. Taxa pentru şezlong în exterior a fost eliminată: este deci GRATIS (înainte era de 2 lei)

6. Taxa pentru jacuzzi 2 lei / 20 min.

7. Taxa pentru saună 2 lei / 20 min.

8. Taxa pentru fitness 2 lei / oră

9. Masaj /Contract de colaborare cu un specialist 15 lei / 30 min

10. Abonament intrare 50 lei/ lună dacă au avut încheiate abonamente în extrasezon inclusiv luna aprilie, facilitatea specială pentru beclenari.

11. Taxa de acces utilizare tobogane „AquaLand” 10 lei / brăţară

12. Taxa pentru şezlong zona terenului de fotbal: GRATIS (înainte era de 5 lei)

4 comentarii

  • pe partia lui cretu…dar exact la fel….(doar ca cei care se balacesc si sunt fericiti in apa de la figa sunt firmele care se balacesc acum in milioanele de euro luate, ce vor fi platite de copii bistritenilor!!!! )

  • Sunt foarte multi tursiti …de exemplu noi am mers ca in fiecare week.end , dar nu prea sa mai facut nimic podurile de pe deasupra raului lenes sta sa cada unele din ele, sunt desprinse bucati de tencuiala din piscine podul de pe lac si ala e cazut jumate in apa aproape ,stafeti rupti din card locul de joaca cel amenajat pt copii a mai ramas 2leagane restu a inceput sa putregaiasca deoarece sunt facute din lemn …
    Ar trebui sa mai renovati ce sa cam distrus la bani care se fac sar putea rezolva unele din probleme al fel se duce de rapa tot … 🙁

  • In orice caz colegul lu Cretu adica primarul pesedist NICOLAE MOLDOVAN da lectii la cei din administratia cretiana. Si asta nu e totul. Becleanul face deja prima parcare supra-terana fara sa taie copaci si sa desfinteze parcuri cum ar vrea primaria B-ta. Bravo NICOLAE MOLDOVAN !!! Va rog luti-l pe al nost edil intr-o excursie cu ghezasu pana la Beclean ca sa vada pe ce se cheltuie banii si cum si ce trebuie facut. Astept si o propunere de infratire intre BECLEAN si Bistrita care este si supranumit (CARACALUL Transilvaniei ) NO !Poate ne desteptam si noi. NO !

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.