Actualitate

”Revoluția roș-albastră”: Sâmbătă, miting al steliștilor în fața Prefecturii

După ce CSA Steaua și clubul de fotbal Steaua au intrat în război direct din cauza numelui, palmaresului și siglei, suporterii vor face un protest de amploare organizat în fiecare județ, în aceeași zi și la aceeași oră, intitulat ”Revoluția roș-albastră – Eveniment la nivel național, organizat pentru Steaua și împotriva nedreptății ce se încearcă acum”.

Protestul va avea loc sâmbătă 25 februarie, ora 11.00, în fața prefecturilor din întreaga țară, inclusiv în Bistrița. ”Steaua nu moare, nu dispare, nu se clonează! Dreptate pentru Steaua!”, cer inițiatorii protestului.

La Bistrița sunt așteptați să vină și steliști clujeni, deoarece la Cluj nu se va organiza protest.

”MApN, CSA și Ministerul Justiției trebuie să asculte și voia majorității steliste. Ei trebuie să înțeleagă că nu se războiesc doar cu Gigi Becali, ci cu majoritatea covârșitoare a suporterilor steliști. Majoritatea e de partea echipei lui Gigi Becali. Protestele vor avea la bază o petiție legată de tot ce înseamnă echipa de fotbal Steaua. Aceste petiții vor fi semnate de participanții în stradă, vor fi înaintate la prefect și vom cere prefecților ca în decurs de două săptămâni să prezinte organizatorilor confirmarea faptului că au fost recepționate de prim-ministru, ministrul Apărării Naționale și Justiției”, a spus Cătălin Biriș, originar din Târgu Mureș, care lucrează în Anglia, coordonatorul mitingului steliștilor la nivel național.

Curtea de Apel Bucureşti a decis în finalul anului trecut că echipa lui Gigi Becali nu mai poate folosi numele Steaua. Decizia a fost atacată de vicecampioana României la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Din acest an, vor exista două echipe Steaua, formaţia lui Becali urmând de la 1 iunie să se numească Fotbal Club Sport Bucureşti. ”Formaţia va rămâne Steaua în vecii vecilor. Schimbăm numele ca să nu se mai comenteze, deşi eu sunt 100% convins că vom avea câştig de cauză. Dacă nu, se va numi Sport, dar va fi tot Steaua. Istoria şi palmaresul nu ni le poate lua nimeni. E vorba de continuitate, nu poate să vină nimeni să spună altfel”, a menționat Becali, care a anunțat că dacă decizia se va menține la ICCJ, echipa se va numi FCSB.

5 comentarii

 • Majoritatea iubitorilor de sport nu mai sunt interesati de cloaca din fobal.
  Cand acesta se va curata de toti hoti atunci o sa revina oameni pe stadioane.

  Acest miting seamna cu o rafuiala intre mafioti. Nu mai intereseaza pe nimeni.

  Ne vedem la alte sporturi dar nu la fotbal.

  • Pentru Steaua Bucuresti sunt suporteri care conteaza mai mult aceasta echipa decat taierea padurilor !!!!! Pentru paduri nu a plans nimeni ,dar pentru STEAUA BUCURESTI cu siguranta multi ….foarte multi si de multe ori si de mandrie si de suparare …Asta este STEAUA BUCURESTI !!! STEAUA LUI BECALI !!!!

 • Fotbalul a fost,este si va fi cel mai iubit sport din lume .Că in România ca multe alte domenii a încăput pe mâinile mafiotilor este adevarat,stadioanele sunt goale și din cauza televiziunilor.Acolo unde este traditie și seriozitate suporterii revin alături de echipă,vezi U Cluj,Petrolul ,Otelul…chiar in Liga V. Ce vremuri frumoase erau la Gloria in Divizia B la ora 11…
  PĂREREA MEA!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS