Politică

Robert Sighiartău: Acest rezultat mă obligă să continui lupta

Deputatul Robert Sighiartău, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, le mulțumește celor peste 48.000 de alegători care au pus ștampila pe numele lui și anunță totodată că acest rezultat îl obligă să continue lupta.

”Vă mulțumesc dragi bistrițeni, pentru cele peste 48.000 de voturi!

Mergem înainte cu aceleași principii și idealuri, o politică bazată pe corectitudine, transparență și valori.

Acest rezultat mă obligă să continui lupta!

Vă îmbrățișez pe toți!

Îi felicit pe câștigătorii acestui scrutin!

Cu Dumnezeu înainte!🙏#RS

Potrivit rezultatelor parțiale, câștigătorul alegerilor este președintele în funcție, Radu Moldovan, care a fost votat de 72.080 de persoane (51,24%), Robert Sighiartău s-a situat al doilea cu 48.427 voturi (34,46%), pe locul al treilea s-a clasat Ovidiu Florean cu 8891 de voturi (6,33%), iar pe locul patru Ionuț Simionca (7266 de voturi – 5,17%).

Ultimii clasați sunt Lorant Sas (1865 de voturi – 1,33%) și Mircea Taloș (1066 de voturi – 0,76%).

13 comentarii

 • Te rugam continua lupta prin alte locuri… Ai luptat pentru noi in astea doua mandate de deputat de ne-ai terminat…

  102
  26
  • Emimuca, …. Din păcate ai ales viitorul. Eu am ales prezentul.. ar fi fost o partidă grozavă, nu? Te ar fi fericit, sunt convins…🥺😃 asta e viața frumusețe.
   S au înmulțit păcătoșii cu “vara” asta.
   Eu nu am greșit părinte cum crezi. Eu am găsit un portofel cu bani, și m am gândit ce să fac cum să fac și i am adus sfinției tale. Bine, bine, lasă i la mine. Am să ți dau iertarea păcatelor păpușică, du-te păpușică, du te. Pa, pa, păpușică.

   14
   19
 • Flavianus, ai uitat de donnul Dlenes, de la Beclean, din aceeași famiglie, care a făcut mult mai multe.
  Nu-i vorbă, că nici dv. nu v-ați întrebat vreodată dacă ați făcut ceva pentru țară, ci doar dacă ați cerut destul. Sperăm că se va termina odată cu pomanagii care așteaptă pere mălăiețe.

  26
  10
 • Robert are toate sansele in mandatul urmator,Lazanii si Moldovan nu o reuseasca sa multumeasca multimea si atunci PSDul o sa cada si uite cum ii vin randul si lui!

  25
  40
 • Eu vreau să continuați lupta….. dar să vă luptați cu mentalitatea pensionarilor din mediu urban dar mai ales din mediul rural…. să se oprească din a modela viitorul copiilor lor. Copii lor sunt la muncă în alte țării și ei sunt cei mai ușor de manipulat pentru ca au fost prostiți, înșelați, batjocoriți și acum cred ca în ziua de azi cu câte 100 de lei la “penzie “ adăugați an de an, le merge mai bine.

  Luptați și aliați-vă cu tinerii ca vor alt viitor decât cel hotărât de “ bătrânii “ lor!

  Din vreamea FSN …. Pe asta se bazează!!

  25
  29
 • Te-ai născut un pierzător și vei fi mereu un pierzător păpușică ..
  Ai făcut o campanie foarte urâtă și denigarnta, nu ai venit cu ceva concret, doar ai împrăștiat ură și răutate cum de altfel îți e și caracterul de bișnițar care ești tu și familia ta.

  68
  29
 • Dacă nu ai un program coerent și te bazezi doar pe pozele cu Bolojan și Boc nu vei câștiga niciodată. Roagate să intri din nou în grațiile partidului poate, poate prinzi un loc eligibil la parlamentare,dar după cum decurg lucrurile nu prea cred. Salariul de consilier județean nu prea acoperă pretențiile familiale,sau te reorientezi din spre afacerile de familie. Acest vot te corectează și la forma de adresare către alte persoane raportat la vârsta celui din fața ta . Ești tânăr ai timp să înveți.

  46
  8
 • Stimate domn, aproape ca regret ca primarul in funcție insista atât de mult în contestații da de iese ceva! Eleganta liberală lipsește cu desăvârșire! Va trage partidul la fundul pământului, oricum și dacă iese cu un vot peste Lazany este rușinos ținând cont ca are toată primăria în spate și campania lui a fost pur și simplu despre activitatea primăriei de unde este plătit, și nu a reușit măcar un 10% peste!!!! Oricum va fi Lazany a câștigat, fără străzi asfaltate, fără pasaje inaugurate și poze cu copii în parc!!!Asa moare un partid! Păcat de Dvs, l-ați tras după dvs, altfel….era jenant rău scorul lui!

  22
  2
  • ma copile, fa efortul si uita-te la inregistrarile spuselr tale.
   Crezi ca tu si familia ta puteti reprezenta ceva vreodata pentru comunitatea din judetul in care ” facut-ati bani, inselat, estorcat si mintit , dezbinat „ani de zile?
   Ce prapadita de scoala, ce educatie ai primit de pretinzi ca-mi vrei binele meu?
   Ce sa continui inafara prozebilitismului consacrat pe care il practici?

   32
   4
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.