Actualitate

România face egal cu Austria în prima zi a ”Trofeului Carpați”, la Sala Polivalentă din Unirea

În ziua 1 a ”Trofeului Carpați” la handbal feminin, prima competiție găzduită de noua Sală Polivalentă din Unirea, echipa națională a României a remizat cu reprezentativa Austriei, scor 32-32 (16-15).

Golul egalării a fost reușit de ”tricolore” în ultimele secunde, prin Moroianu, la capătul unei partide pe muchie de cuțit.

Pentru naționala pregătită de Florentin Pera, aflat la primul meci ca selecționer, principala marcatoare a fost Cristina Neagu (11 reușite), care în prima repriză a înscris al 900-lea său gol pentru România.

Au înscris pentru România: Neagu (11), Grozav (5), Pintea (4), Dindiligan (4), Buceschi (3), Pristăviţa (2), Zamfirescu (1), Badea (1), Moroianu (1).

Marcatoarele Austriei: Frey (9), Reichert (7), Ivancok (5), Neidhart (4), Kovacs (3), Tomasini (2), Schindler (1), Sabatnig (1).

În cealaltă partidă a zilei, Serbia a învins Spania cu 30-28 (16-17).

Pentru Serbia au adus victoria: Lavko (9), Stoiljkovici (8), Janjusevici (3), Bojicici (3), Stosici (2), Liscevici (2), Vukajlovici (1), Jovovici (1), Stamenici (1).

Au marcat pentru Spania: Arcos (8), Gutierrez (4), Valdivia (4), Rodriguez (3), Etxeberria (3), Gonzalez (2), Fernandez (1), Tchaptchet (1), Capdevila (1), Barbosa (1).

Ziua 2, vineri 30 septembrie: Austria – Spania (ora 17.30), România – Serbia (ora 20.00)

Ziua 3, sâmbătă 1 octombrie: Serbia – Austria (ora 17.30), România – Spania (ora 20.00)

România, Serbia și Spania se pregătesc pentru Campionatul European din Slovenia, Macedonia și Muntenegru (4-20 noiembrie). România s-a calificat la Euro trecând în grupă chiar de Austria. Cinci handbaliste de la Gloria 2018 joacă pentru România: Iulia Dumanska, Bianca Bazaliu, Laura Pristăvița, Nicoleta Dincă, Sonia Seraficeanu.

Meciurile sunt transmise în direct de Pro Arena.

4 comentarii

  • NEAGU , Buceschi , Pintea si cele doua portarite Hosu si Dumanska (ambele bistritence de-ale noastre , una prin nastere alta prin „adoptie”) au fost certitudini. Grozav (cu nume predestinat) a jucat „grozav” , peste asteptarile mele. La fel Dindiligan , cu o singura ratare , a jucat peste asteptari. In rest fiecare a aratat ce poate , dar din pacate „putinta” nu a fost prea mare. Fara sa dau nume , sunt jucatoare foarte bune la echipele de club dar care la nationala „nu se vad”. Antrenorul va avea mult de lucru pentru a face aceasta echipa cat mai competitiva intrucat fazele de aparare au fost „cumplite”. Eu raman cu regretul de a nu sti cum ar arata echipa Romaniei cu Laslo in postura de conducator de joc si fara Neagu in teren.

    6
    3
  • Am fost si in vest la meci de handball dar nimeni nu a consumat alcool in tribuna oficiala la intrecerea sportiva. Oamenii partidului au avut voie??? Penibil… venim sa vedem un meci de handball si altii vin sa consume alcool.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS