Actualitate

Acuzat de plagiat, Sorin Cîmpeanu a demisionat din funcția de ministru al Educației

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, aflat în centrul unui scandal de plagiat, şi-a anunţat joi seară demisia din funcţie. „Am decis, din proprie inițiativă, să demisionez din funcția de ministru al Educației”, a scris el pe Facebook.

La scurt timp, premierul Nicolae Ciucă a anunţat că a acceptat demisia lui Sorin Cîmpeanu și că va fi făcută rapid o nouă propunere de ministru al Educaţiei.

Ministrul Cercetării, Sebastian Burduja, ar urma să preia interimar portofoliul Educaţiei, afirmă surse politice, citate de News.ro

7 comentarii

 • Dottore dănciucă, pe când?! Ăsta are șoriciul gros și abraziv, nu se lasă dat la o parte cu una cu două! celebrul lucică bode … când își face publică lucrarea de doctorat trecută la secret? Grindaru, pe când? O echipă guvernamentală plină de impostori. Preșoiu … stă să-și săvârșească opera, îngroparea definitivă a justiției? Insul de la mediu, țanțoș, pe când?

  36
  2
 • Priministrul sa l plagieze pe ministrul invatamantului…adica sa demisioneze si el.
  Presedintele parca si el a plagiat, a plagiat casa vecinului!!!

  30
  2
  • In 2019 domnul Campeanu a fost decorat de presedentia Romaniei cu ordinul Steaua Romaniei in grad de cavaler pentru merite in programul Romania educata.

   27
   2
 • Abundenta de „doctori” se datoreaza legislatiei neaose romanesti care recompenseaza titlurile si nu munca. Daca doctoratele ar fi necesare numai in mediul academic si in cercetare fiti convinsi ca am avea penurie de „doctori” , mai ceva ca la medici. Banul , bata-l vina si nu dragostea de carte , fabrica „doctorii”…Intr-o lume in care intre oamenii politici exista atatia fonfaiti , peltici , agramati , plagiatori , hahaitori , un titlu de doctor indiferent cum e obtinut „innobileaza”.Asa cred „dansii” …

  23
  • vasile,troll propagandist ,iar esti la serviciu si aburesti prin omisiune cum ai fost invatat la scoala de trollat…Categoric Abramburica e inceputul grosolan.Campeanu a fost sluga pesedista ,prin partidul lui Tariceanu,apoi la Ponta si cu votul lui s a trantit un guvern.Rasplata ,postul de ministru si rang inzlt in PNL.Si partidul Trotinetelor a coabitat foarte bine cu el.

   8
   1
 • In programul” Romania educata” se vede de departe ca au loc doar agramatii,neinstruitii si „furatorii” (indiferent ce fura) si ATUNCI CE SA TE MAI MIRI CA SE DECOREAZA SAU SE SUSTIN UNII PE ALTII…;bine acum sa ne intelegem ,fiecare o face la nivelul la care se gaseste…

 • Raluka Turcan licențiată la Moscova, a declarat că e pregătită să preia ministerul educației! A mai declarat de asemenea că ea poate să reprezinte cel mai bine „România educară”!
  disclaimer:
  Postarea e un pamflet, prin urmare luați fakenews-urile din surse oficiale!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS