Actualitate

România văzută prin obiectivul lui Robert Kovacs (FOTO)

Fotograful Robert Kovacs a arătat, la vernisajul expoziţiei proprii, ce cadre a imortalizat pe-un picior de plai. În fotografiile lui observăm latura autentică şi tradiţională a României.

Membrii Fotoclub Axxa condus de Toni Pal, preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud Radu Moldovan, candidat la şefia CJ, Vasile Moldovan – candidatul PDL la Primăria Bistriţa, creatoarea populară Virginia Linul, s-au numărat printre cei prezenţi joi seară la ArtGaleria la vernisajul expoziţiei ”Made in Romania”, semnată de cunoscutul fotograf Robert Kovacs.

În deschiderea evenimentului, Ştefan Cigu şi instrumentişti din ansamblul ”Dor Românesc” au interpretat o serie de melodii din folclorul românesc, în cadrul unui microrecital.

Fotograful profesionist Robert Kovacs, aflat la a doua expoziţie personală, pe lângă cele de grup realizate cu colegii de la Fotoclub Axxa, a încercat să redea într-o tuşă artistică originală crâmpeie din viaţa de zi cu zi a oamenilor din spaţiul rural românesc.

Cele 34 de lucrări alb-negru se vor afla pe simezele ArtGaleria în următoarele două săptămâni, timp în care iubitorii de artă şi de frumos sunt invitaţi să treacă pragul sălii de expoziţie pentru a le admira.

Absolvent al Facultăţii de Construcţii de Maşini din Cluj-Napoca, Robert Kovacs a împlinit de curând 33 de ani.

Mai multe imagini de la vernisajul expoziţiei – pe pagina noastră de facebook!

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS