Social

Romeo Florian: Am predat celor 16 tineri cheile locuințelor din blocul ANL

De Mărțișor, primarul Romeo Florian a înmânat cheile tinerilor chiriași care vor locui în blocul ANL din Lechința, care are 11 apartamente cu câte două camere și 5 garsoniere.

”Azi, 1 martie 2024, de Mărțișor, am predat celor 16 tineri cheile noilor apartamente și garsoniere din blocul ANL din Lechința. Le doresc o primăvară frumoasă!”, a menționat primarul comunei Lechința, Romeo Florian.

Agenția Națională pentru Locuințe (ANL) a finalizat anul trecut construirea, în comuna Lechința, a unui bloc cu 16 locuinţe pentru tineri, destinate închirierii. Locuințele (5 garsoniere și 11 apartamente cu 2 camere) au fost construite pe un regim de înălţime P+3E (parter+3 etaje), valoarea investiției fiind de 4.778.523,28 lei.

1 comentariu

 • Lechinta e un sat foarte frumos.
  Am trecut pe acolo acum patru luni și imaginam cat de frumoase au fost odată satele săsești , care acum sunt la DN15A și le trece tot traficul prin mijlocul satului.
  Probabil ca și Viisoara , Dipsa, Teaca au fost cândva la fel de frumoase ca și Lechinta, care e acolo, ferită … ❤️

  Mă uit la prețul blocului cu 16 apartamente, 1 milion de euro, adică 60.000 euro/ de apartament/ /garsoniera.
  Metrul2 e peste 1200€,
  E normal ca m2 in Cluj sa fie 2500 euro, e normal ca m2 in Bistrița sa fie la jumătate față de Cluj , 1200 €,
  dar nu e normal ca m2 in Lechinta sa fie egal cu m2 in Bistrița!

  Faceti tot ce va sta in putință ca această localitate, Lechinta sa rămână. la fel de frumoasă ca pe vremea sașilor. Timpul și indiferență. distrug localitățile foarte repede.

  Trebuie neapărat să apară o pagină de internet care să promoveze comuna, ceva de genul
  http://www.visitlechinta.com

  Pur și simplu nu mi-a venit să cred, ca am găsit o localitate săsească nealterată! Mi s-a umplut sufletul de bucurie, și de senzația ca; aici mi-ar plăcea să stau.

  17
  3
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.