Recomandări Social

Romsilva invită la două zile de plantat puieți la Beclenuț

Direcția Silvică Bistrița adresează o invitație la împăduriri. Vineri și sâmbătă, începând cu ora 9.00, vor fi plantați puieți de gorun, pin și paltin de munte în parcela de la Bileag, sat Beclenuț, lângă orașul Beclean.

”Haideți alături de silvicultorii din cadrul Ocolului Silvic Beclean să participați la înființarea unui nou arboret! Accesul la șantierul de împaduriri: din DN 17 D, cu reper la coordonatele GPS N 47 11 25 53 , E 24 10 50 67. Informații: Ocolul Silvic Beclean, tel. 0263/343.084”, anunță instituția.

https://www.facebook.com/directiasilvica.bistritanasaud/posts/631708840695649

Foto: arhivă, împăduriri la Sărata

Etichete

2 comentarii

  • Intai sa imi spuna ROMSILVA cine o ras padurea la Beclenut si daca o avut acte. Pana atunci plantez in parcul proprietate si in parcul Sirioara, domeniu public. Astazi am plantat 10 fire si maine voi planta singur 30 molizi.

  • Un copac nu merita plantat in tara asta. Smecherii lasa muntii fara paduri, statul doarme sau este complice la dezastru iar tot statul cheama la impaduriri. Se planteaza ca sa aiba alti ce taia si sa faca averi. Statul in frunte cu Johanis ar trebui sa opreasca taierile de paduri dar n-are cine.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS