Actualitate

Roșu și negru! Gloria învinge campioana, ia bronzul și merge în Cupa EHF. Imaginile bucuriei

(FOTO-VIDEO) Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a încheiat în triumf un sezon de excepție. În ultima etapă a ligii naționale de handbal feminin, ediția 2018/2019, echipa antrenată de Horațiu Pașca a învins la Bistrița noua campioană a României, SCM Rm. Vâlcea, și a terminat campionatul pe locul 3, urmând să evolueze în premieră în cupele europene (Cupa EHF).

Într-o atmosferă electrizantă, Gloria s-a impus în fața campioanei cu scorul de 31-28 (17-16), obținând o performanță remarcabilă: medaliile de bronz în Liga Florilor, decernate la finalul meciului. Jucătoarele și stafful au sărbătorit apoi alături de suporteri.

Aici desfășurarea partidei. Aici clasamentul Ligii Florilor.

Au adus victoria Valentina Ardean Elisei (8 goluri), Almudena Rodriguez (7), Laura Pristăvița (5), Nicoleta Dincă (5), Daniela Rațiu (3), Szilvia Szabo (3). Ana Maria Măzăreanu a avut, în poartă, o serie de intervenții salvatoare.

Înaintea ultimei etape, SCM Rm. Vâlcea era deja campioană, iar Gloria avea asigurat locul în cupele europene. Bilanțul Gloriei în acest campionat, în care a fost depășită doar de SCM Rm. Vâlcea și CSM București: 14 victorii, 10 înfrângeri, 42 de puncte, golaveraj 598-587.

”Gloria 2018 ia medalia de bronz a Ligii Florilor. Cea mai mare performanță sportivă din istoria handbalului județului Bistrița-Năsăud! Noi toți, iubitorii handbalului, vă iubim, fetelor! Ați pus Bistrița pe harta sportului românesc! Publicul a fost minunat, atmosfera incendiară, jocul fetelor de nota 10 și gustul victoriei neprețuit! Fetelor, ne-ați făcut cel mai frumos cadou posibil! Urmează meciurile echipei noastre în Cupa EHF! Felicitări tuturor celor care au contribuit la această filă de istorie a sportului bistrițean: antrenorilor și întregii echipe, partenerilor, publicului și galeriei!” – Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean, instituție în subordinea căreia se află CS Gloria 2018.

14 comentarii

  • A jucat și Raducu? Am văzut că a fost la premiere și avea medalie, sau a servit doar? Jenant, nici fii lui Ceaușescu nu făceau așa ceva.

  • Finanțarea unei afaceri (cu profit bănesc sau de imagine) din bani publici întotdeauna va fi discutabilă, indiferent de rezultat și performanță.

 • Felicitari jucatoarelor , felicitari antrenorilor , felicitari clubului , felicitari contribuabililor care au finantat echipa din taxele si impozitele platite de ei . Radu Moldovan e caraghios si naiv crezand ca scoate voturi daca se baga si el in seama cu medalia la gat . Du-te-n amarul tau Radule !

  • FloreAnus, invidia este mare nu? Si se putea ca un gunoi ca tine sa nu comenteze despre realizarile altora?

  • cu tot respectul, dar de data asta chiar va doare rau rau!!!! nu este absolut nimic nici caraghios nici exagerat!!!! sigur ca n-a platit RM finantarea, sigur ca nu el a jucat, dar fata de Liviu Rusu, presedinte CJ PDL, prefect PDL Florean(care doar afaceri cu statul a facut prin firmele sale), Radu Moldoivan a crezut in aceasta echipa, si aduceti-va aminte cate contre au fost la inceput impotriva finantarii acestei echipe!!!! Sau doar fotbalul merita mai mult?Pe bune? Amarul de data asta este al DVs.

  • Hop Balane iar ai scos capul din closet? Ai mancat rahat si nu te-ai saturat? Inapoi pe conducta ca gasesti cat vrei! Hai papa tot ca o sa cresti mare!

 • Parcă îl revăd pe Oprescu la apogeu când pompa din greu bani în CSM pentru participarea în cupele europene.

  • Ce-i Balane crezi ca daca te numesti Victor nu te recunosc? Mirosi a caca de la o posta! Pai eu ce sa-ti fac daca in loc sa intri si tu normal e usa primariei intri prin closet?

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.