Actualitate

S-a deschis sezonul estival 2024 la Băile Figa. Care sunt tarifele

Complexul Balnear Băile Figa și-a deschis porțile pentru sezonul estival 2024. De sâmbătă 15 iunie, piscinele cu apă dulce și sărată, toboganele uriașe cu jet de apă, lacul sărat, râul leneș, plaja cu nisip, centrul spa, terenurile de sport și locurile de joacă pentru copii își așteaptă vizitatorii pentru răcorire și distracție.

Tarifele sunt aceleași ca și anul trecut: intrarea costă 20 de lei de luni până joi, iar vinerea, sâmbăta și duminica – 30 de lei.

Copiii sub 7 ani au acces gratuit.

Prețurile pentru alte facilități: tobogane – 10 lei/brățara, fitness – 5 lei/oră, jacuzzi – 5 lei/20 minute, sauna – 5 lei/20 minuteînchiriere teren de fotbal – 50 lei/oră, închiriere teren de tenis – 20 lei/oră. Pentru accesul la tobogane se va face dovada deţinerii a două sau trei brățări: una de intrare în incinta parcului balnear şi una pentru fiecare tobogan care se utilizează.

În ultimii ani, parcul balnear a devenit o atracţie turistică remarcabilă. La Băile Figa găsiți o adevărată oază de sănătate, având în vedere că proprietăţile apei sărate şi ale nămolului sunt asemănătoare cu cele de la Techirghiol, iar aerul poate avea efect de salină datorită aerosolilor salini existenți. Aici vedeți toate facilitățile de care puteți avea parte.

17 comentarii

 • Sper să se construiască cât mai repede Aquaparck Mecanica că m-am săturat să tot râdă beclenarii de noi.

  67
  8
 • In urma cu câțiva ani la Băile Figa era un tarif unic, indiferent dacă era zi lucrătoare sau de weekend!
  Eu am scris aici, ca tariful în Weekend ar trebui să fie mai mare, pt ca cererea e mai mare.

  Vin cu încă o propunere, care se practică în Danemarca, tarif în funcție de vreme.
  Dacă e soare e mai scump, dacă plouă e mai ieftin.
  Dacă e grindină cat oul de bibilică e gratis!

  17
  40
 • In poze arata bine, in realitate , mizerie, mancare proasta, oameni needucați….un targ /petrecere campeneasca organizat/a in proximitatea unor halauri pt scaldat…

  Felicitari pentru infrastructura realizata pe o pasune , sunt convins ca primarul si echipa au avut intentii onorabile dar a iesit un circ de “statiune” unde calitatea umana lasa mult de dorit.

  Distractie placuta!

  26
  35
  • No lăsa-ți că nu-i bai că vor face tembeli ditamai Bazinul de Înot Olimpic departe la granița Bistriței unde nu pot să ajungă copiii din oraş. 🤣

   18
   3
  • @ Alta grija, Copiii trebuie să poată să ajungă singuri şi rapid la bazinul de înot fiindcă nu toți părinții au timp să umble după programul copiilor nu toți părinți sunt bujetari să aibă timp să toace frunze la câini.
   Eu când eram copil şi mergeam la lecțile de înot de la bazinul CFR de pe Rodnei de lângă Gară sau la terenurile de tenis nu mă ducea nici-un părinte nici măcar când m-am înscris la aceste lecți nu a venit nici-un părinte cu mine.

   15
  • Câți copiii şi tineri locuiesc acolo la marginea oraşului în Cocoşu care să justifice construitea unui bazin de înot olimpic acolo ?!!!!!!!!
   La acest proiect există vreun studiu de impact care să justifice contruirea lui sau şi bazinul ăsta se construieşte lafel ca pârtia şi patinoar sintetic
   prost amplasat pentru extratereştri nu pentru oameni ?!!!!!!!!!!

   12
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.