Actualitate

Sâmbătă 29 iulie, circulație închisă pe mai multe străzi din Bistrița

Sâmbătă 29 iulie, între orele 10.00 – 18.00, în Bistrița se va desfășura competiția de ciclism Bike Marathon pe traseul de plecare Piața Centrală – str. Dornei – str. Bistricioarei – str. General Grigore Bălan – str. Avram Iancu – str. Ostașului – punte – str. Ghinzii, după care urmează parcurgerea unei zone împădurite (inclusiv în afara razei administrative a municipiului Bistrița), iar la sosire pe traseul str. Ghinzii – str. Valea Ghinzii (de la nivelul str. Făget spre intersecția cu str. Lacului) – str. Lacului – str. Grănicerilor – str. General Grigore Bălan – str. Bistricioarei – str. Dornei – Piața Centrală.

Pe parcursul competiției, străzile de pe traseele menționate vor fi închise circulației auto, inclusiv transportul public local va fi suspendat pe traseele respective între orele 10.00 – 18.00, anunță Primăria Bistrița.

Concursul Bistrița Bike Marathon se va desfășura pe trei trasee, cel mai lung fiind de 65 de kilometri.

Startul se va da din Piața Centrală, de lângă Biserica Evanghelică, la ora 10.30.

15 comentarii

 • Dupa ce ca se circula cum se circula, vai si amar prin oras cu toate lucrariile astea acum avem si mai multe restrictii de circulatie. BA VOI SUNTETI NEBUNI ???

  52
  20
 • Da serios, la cât mai multe competiții de genul pe viitor… Sper sa fie un număr cât mai mare de participanți și primăria sa încurajeze astfel de competitii

  15
  32
 • Suuper.!! . Avem și noi ceva ce mișca în orașul ăsta.. Al doilea după Invictus??!
  Tare bine stăm la capitolul competiții..

  10
  18
 • Dar nu mai bine inchidem orasul de tot?!
  Eventual lasam „Poarta Transilvaniei” deschisa, dar strict pentru iesire!

  Nu am nimic cu competitia, doar imi exprim frustrarea pentru ca sunt blocat in trafic in fiecare zi.

  37
  6
  • Esti blocat in trafic pentru ca mergi cu masina tot timpul. Mai lasati dracu masinile alea ca nu sunt necesare pentru orice drum

   13
   25
 • Majoritatea cetatenilor acestui oras merg la munca in timpul saptamanii in conditiile stiute ,unii cu masina altii cu transport in comun unii pe jos ,astia fiind adevarati eroi circuland printre obstacolele si santurile numite trotuare iar in week end au prilejul sa mearga la cumparaturi in zonele comerciale. Cativa, n au alta treaba decat sa se dea cu tzoagla .Nu mai fiti voi asa categorici si intelegeti ca orasul asta nu i facut numai sa va distrati voi.Cei de la primarie n au alta treaba decat distractiile unor grupuri minoritare.Dar…vine si scadenta.

  29
  7
  • Pishu…vrei sa fii ironic dar esti nesimtzit.Da bah mugetare…mai sunt oameni care muncesc 5 din7 cate 8 ore si week end ul il folosesc pentru cumparaturi.Nu stau toti ca tine cu teava de la tzoagla knfipta in dos .Ai si tu senzatii amaratule.

   8
   2
 • Misu, in acest oras doar vreo 10,15 analfabeti fara nume posteaza aici nemultumiti ba mai mult folosesc platforma. ca au treaba cu un ecologist anume dupa care se indeapta cu toata furia impotriva Primarului.

  5
  18
 • N-am vazut in viata mea, in nici un oras din tara (si am umblat mult) atatea evenimente cate se se fac weekend de weekend intr-un oras mic si prapadit ca Bistrita. Cred ca majoritatea ori au limbrici ori nu-s normali la cap!

  17
  5
 • Domnule Bălan, nu sunt 10-15 indivizi care provoacă, ci doar unul singur, care postează cât e ziua de lungă de pe tot felul de non-nickuri. E suficient să citiți doar comentariile acestui articol și vă dați seama după ton și după numărul mare de like-uri (pe care și le dă singur, trece cumva peste restricțiile de IP unic) care sunt acele nickuri: Serios, V, Cristi, Trombocită Cu Șurub. Nu le memorați, folosește mereu alte nickuri. Vă rog ignorați postările acestui individ toxic, nu îi mai răspundeți, nu hrăniți troll-ul.

  4
  4
  • Bălan la care non- nick să renunțe ? La Ecologistul? Veveritz? Bistrițean? In ce priveste al meu ,,V” ai greșit si ai nedreptațit pe alții doi ,,Cristi ” si cel cu ,,bomflexul”.Mai multă atenție si logică ,,toarșu”!!!

   4
   1
 • Bicicliştii ăştia trebuie să meargă pe pistele de biciclete care ne costă o grămadă de banii şi nu să blocheze străzile !

 • Ok , foarte bine că avem evenimente sportive în oraș, dar frustrarea cea mare a cetățenilor acestui oraș este că tu ca administrație ai uitat că ai două noduri principale blocate ( decebal și repuplicii cu gării ). Oare acest eveniment nu putea fi desfășurat după deblocarea lucrărilor sau ptr anul viitor sau cel puțin de o organizare a traseului mai eficientă ptr nu a bloca accesul dintr-o parte în alta a orașului ??

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS