Actualitate

Transporturi agabaritice cu grinzi, de la Beclean

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că în perioada următoare se vor desfășura patru transporturi agabaritice cu depășiri, inclusiv prin județul Bistrița-Năsăud.

Traseul transporturilor: Beclean – DN 17 – DN 1C – Centura Apahida-Vâlcele – Cluj Napoca – DN1F – A3 – DN15 – Chețani.

Vehiculele transportă grinzi, în perioada 26-28 iulie.

Lățimea maximă a vehiculelor este 3 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. În conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transporturilor sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculele vor fi însoțite de două autovehicule de însoțire autorizate și de un echipaj al poliției rutiere. Transporturile nu se vor desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Reamintim că, în 13 iulie, în urma unei furtuni puternice, grinzile podului peste Someș, pe unde va trece varianta de ocolire Beclean, s-au prăbușit în apă.

4 comentarii

 • Este sezonul furtunilor, momentul cel mai potrivit pentru montarea grinzilor produse de fratele domn Rosu. Vinovatul este prezent si la lucru, mai trebuie oferit obiectul muncii. Pregatiti comisia de stabilire a pagubelor!

  9
  8
  • Întotdeauna cel care judeca va avea parte de judecata , mai bine pleacă capul și dacă ai ceva bun se spus spune dacă nu, abtine-te .Nu ști când îți vine și ție vremea să fi judecat de alti și cert este faptul ca ,cu ce măsură masori cu aceea ți se va măsura și ție.

   7
   8
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.