Sport

”Sănătate prin mişcare” pentru elevii bistrițeni la patinoarul sintetic

Luni 1 aprilie debutează programul ”Sănătate prin mişcare”, destinat tuturor elevilor de ciclu primar şi gimnazial din Bistriţa.

Astfel, prin intermediul programului, aproximativ 8.000 de elevi bistriţeni vor fi încurajaţi să facă mişcare beneficiind de 10 intrări gratuite la patinoarul sintetic situat în parcarea de la Hotelul Metropolis, în perioada 1 aprilie – 1 noiembrie, anunță municipalitatea.

Totodată, iubitorii mișcării pe role vor putea participa pe perioada verii la ateliere gratuite de dans pe role, susţinute de către sportiva Ioana Teodorescu, fostă campioană mondială la patinaj pe role.

Patinoarul va funcționa după următorul program:

Luni – vineri: 12.00 – 20.00

Sâmbătă – duminică: 10.00 – 20.00

2 comentarii

 • Asta este o păcăleală de 1 Aprilie.
  Pentru a avea copii acest patinoarul trebuie mutat din Parcu Mare într-un cartier unde sunt copii. A fost un recesămât al populației puteți să întrebați acolo care este cartierul din Bistrița cu cei mai mulți copii

  11
  2
 • Acest proiect al dl. Turc este o altă daună totală în buget, care, în plus mănâncă în continuare bani de pomană în fiecare zi. Din păcate e atât de neatractivă propunerea municipalității că nici să fie intrarea liberă permanent, pentru toată populația, nu s-ar arăta doritori. Nici cât să-și facă domnul primar o poză de campanie cu vestă sau fără vesta gălbenuță.

  12
  3
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS