Actualitate

Șantier pe str. Gh. Șincai. Ce lucrări se fac pe Linia Verde

În cadrul proiectului Linia Verde, derulat de municipalitate cu bani europeni, pe tronsonul aferent străzii Gheorghe Șincai, unde a fost înlocuit deja carosabilul și urmează turnarea stratului de uzură, în prezent se execută lucrări de instalare a fibrei optice și a canalizației pentru Internet și telefonie, după care va fi amenajat un nou trotuar, cu pavaj de piatră naturală.

Intervențiile constructorului pe acest sector respectă graficul și sunt prevăzute a se încheia în câteva săptămâni, spune primarul Bistriței, Ioan Turc.


Pe lângă crearea rutei noi de transport public (Unirea/DN 17 – Calea Moldovei – General Grigore Bălan – Bistricioarei – Piața Petru Rareș – Piața Unirii – Dornei – Gheorghe Șincai – Independenței – Libertății – Viișoara/DN 17) operat cu vehicule electrice, în proiectul cu fonduri europene ”Linia Verde de transport public utilizând mijloace de transport cu motor electric sau hibrid cu normă de poluare redusă” (88,9 milioane de lei, peste 18 milioane de euro) se prevede modernizarea părții carosabile pe anumite tronsoane şi a zonelor adiacente, prin remodelarea parcărilor, trotuarelor, spațiilor verzi și a pistelor de cicliști. Proiectul cu bani europeni implică, de asemenea, amenajarea a 42 de stații de autobuz curente și două stații terminale. Constructor este M.I.S. Grup.

9 comentarii

 • …se uita ca la poarta noua!!
  De ce?
  Pentru ca la santuri ne uitam si noi doar ca ei se uita la portile sasilor cat sunt de frumoase!!!!

  31
  1
 • Iata modelul de lalaiala si ne facem ca lucram… As vrea sa vad lucruri cu cap, logice, nu poze cum patrulam. Aia pot si eu, dar nu in timpul serviciului. As vrea sa vad verificari la sange, amenda serioasa pt nerespectarea termenelor si calitatii lucrarii, nu postari… Ca nu am angajat un fotomodel cu PR…

  50
  • Claudiu, te rog frumos… Nu vezi că și-au făcut uniforme gălbenuțe pentru patrulat pe care scrie Primăria Bistrița. Să fie frumușei în poză. Sigur a plătit primăria gecile alea, adică noi, cetățenii. Ce vrei? Să le impute Curtea de Conturi că de ce și le-au făcut? Uite de ce: se plimbă pe șantiere și dau bine în poze. Nu? În fiecare zi 20 de poze puse pe conturile de FB. Primarul, viceprimarul 1 și administratorul public. La viceprimarul 2 nu i-au cumpărat că el nu e din partidul galben și nu are voie la poză.
   În altă ordine de idei, te ia cu amețeală când vezi ce prostie de lucrare a ieșit și pe Șincai. Pe pista de biciclete, poți merge cu trenulețul Thomas. Au îngustat drumul, au anulat zeci de locuri de parcare, au facut o pistă de biciclete care nu se leagă cu nimic când au străzile paralele Coșbuc și Lupeni complet nefolosite. Ai de capul meu!!! Poze, tată cu gecile galbene de campanie! Să dăm cu tunul în electorat pe social media. Orașul… dă-l în tunet, să se scufunde că lumea-i proastă și cui îi pasă de el! Ei să iasă bine, gălbenuții!

   51
  • cum vrei tu Claudiu sa se faca verificari la sange, dar fara sa fie la fata locului si fara sa fie in timpul programului?
   adica amendezi de acasa sau cum?
   si ce sa amendezi daca a zis ca tronsonul ala e in grafic?
   postarea arata tocmai ca a fost si a vazut cum sta treaba acolo, altfel cum ai fi stiut c-a fost?
   dupa cum gandesti de alambicat ne-am lamurit cu tine.

   2
   34
 • Când toate lucrările din județ importante se dau unei singure firme, nu ai ce să aștepți nimic bun…Licitație, pentru cei?Păi condițiile sunt puse ca să căștige cine trebuie…Firma respectivă a băgat la bani în dosul politicienilor autohtoni și nu numai, că acum, decidenții de azi îi ling bocancii patronului!La Bistrița au apărut probleme de tot felul datorită MIS-lui, la Sângeorz-Băi la fel. nimeni nu vede ceva evident?S-au extins nepermis de mult cu ajutorul mai-marilor zilei și fac lucrări de doi bani, dar pe euroi balșoi, știind că nu au vreun rival local, că pe amărâți nu-i susține cineva, deși ar face treabă mai de calitate…Susținerea dusă la extrem, din partea PSD și a PNL, a firmei nu aduce normalitatea în calitate, ci doar dezavantaje reale locuitorilor județului!Sunt și alte firme private cu adevărat profesioniste, dacă ești echidistant…

  34
  1
 • ..cum ati vrea sa fie echipamentul angajatilor din primarie…
  ..asta au inteles…asta au facut
  Rezultatele au fost altele
  Pe locul intai a fost … VARGATE…
  mai au de asteptat!
  In ritmul asta ..nu mult!

  18
  1
 • Aveti grija rogu-va sa nu rupeti „canalizatia pentru internet si telefonie”, fibra optica si ce o mai fi pe acolo, ingropate de prin 2015. Nu de alta dar ma lasati fara net…
  Si nu o mai dati cu „lucrari de instalare a fibrei optice si canalizatiei pentru internet si telefonie”, „in cadrul proiectului Linia Verde derulat de municipalitate cu bani europeni” pentru ca reteaua aia o faceti doar pentru municipalitate(are municipalitatea cabluri pe stalpi?) iar celalalte tuburi portocalii sunt montate de/pentru o firma privata. Stim noi care.

 • Ca la noi la Bistrița unde sa răsturnat căruța cu proști : Au stricat toată strada Șincai pentru a se face benzi de autobuze pentru a se plimba gratis cei doi pensionari cu autobuzele. Vi pe Dornei cu mașina și te oprești acolo că nu mai ai pe unde trece cât pot fi uni de stupizi.

  25
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS