Actualitate

Marșul pentru viață, sâmbătă pe străzile Bistriței

Sâmbătă 25 martie, de Buna Vestire, la Bistrița are loc Marșul pentru viață, având anul acesta tema ”Viitorul este pro-viață”.

Marșul pentru viață va începe la ora 15.00 de la Biserica Protopopiatului Ortodox (Coroana) și va continua pe traseul: pietonalul Liviu Rebreanu – Biserica Evanghelică – str. Gheorghe Șincai – bd. Independenței – Biserica ”Sf. Ana” (de la Big).


Marşul pentru viaţă este un marş al mărturiei și al solidarităţii noastre, al bistriţenilor credincioşi care ne dorim ca viaţa și dreptul la viață, din momentul concepției, să învingă. În municipiul Bistrița, Marșul pentru viață se află la a șasea ediție, iar mesajul pe care încercăm să îl transmitem este legat de tema acestui an: ”Viitorul este pro-viață”. A fi implicat în domeniul pro-viață este ca și cum ai fi implicat într-o misiune de salvare. Iar aceasta nu are loc peste o săptămână, o lună sau mai mulți ani. O misiune de salvare are loc acum. Pentru a promova aceste valori, cu bucurie vă adresăm invitația de a participa la Marșul pentru viață 2023 – ”Viitorul este pro-viață”, sâmbătă 25 martie, ora 15.00, în Piața Unirii nr. 9, Protopopiatul Ortodox Bistrița”, spune pr. Emanuel Vidican.

Marșul pentru viață, care se desfășoară anual la nivel național și internațional, este dedicat prețuirii și ocrotirii vieții copiilor încă din momentul concepției. Scopul acestuia este creșterea gradului de conștientizare a societății cu privire la umanitatea deplină a copiilor nenăscuți și la necesitatea de a sprijini femeile care se confruntă cu greutăți în perioada sarcinii, pentru ca ele să-și poată naște copiii cu încredere și în siguranță. Marșul pentru viață a fost organizat pentru prima dată acum 50 de ani în SUA. Apoi, de-a lungul timpului, au avut loc marșuri pentru viață în majoritatea statelor din Europa și din America.

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS