Actualitate

Șapte polițiști de la Ordine Publică și Rutieră au ieșit la pensie. Ce au primit la plecarea din IPJ

Șapte foști polițiști de la Ordine Publică și Poliția Rutieră, care au ieși la pensie, au primit la retragerea din activitate din partea conducerii instituției și a colegilor un tort și plachete de mulțumire, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Unul s-a pensionat după 39 de ani și 8 luni de muncă, iar ceilalți au lucrat în Poliție între 28 și 33 de ani.

De Ziua Imnului Național al României, foștii polițiști au primit, în cadrul unei ședinte festive, plachete de mulțumire din partea conducerii, acordate cu sprijinul Asociației Internaționale a Polițiștilor, Regiunea 1 Bistrița-Năsăud.

„Vă mulțumim pentru întreaga activitate desfășurată în cadrul structurilor de ordine publică și rutieră în care ați activat! Vă multumim pentru profesionalismul, dedicarea în muncă și pentru modul în care v-ați pus în slujba cetățeanului de-a lungul carierei! Vă dorim multă sănătate dumneavoastră și familiilor dumneavoastră!” – a fost mesajul transmis astăzi, celor șapte foști-polițiști, cu ocazia pensionării lor.

Momentul a fost „îndulcit” de un tort pe care l-au împărțit cu foștii lor colegi.

Etichete

8 comentarii

 • Felicitări, pensie lunga și sa va bucurați de copii și nepoți!
  Multă sănătate și spor în toate ce le veți face!!!

 • La ăstia pensia e mai lunga decat perioada de serviciu.Da…merita…Va ganditi voi cat de nasol e sa dormi in Logan?

 • S a pensionat la 50 de ani si acolo joaca table de dimineata pana seara.
  Ce a facut el pentru a lua pensia face sui acum.. joaca table toata ziua.
  Il puteti identifica foarte usor sa l ridicati si sa i dati de lucru inca vreo 15 ani la sapat sa si merite pensia

 • Ciudosilor ce ați făcut voi în viata ca să aruncați cu piatra!!Sunteți niște nimicuri frustrate pe sistem oligofren cu tendințe de înapoiere im bazinul unde ați avut flotant 9 luni!!!

 • pt JOe ..ba nimic sunt ei ..ce cariera de k k t s-au plimbat vreo 30 de ani cu Loganul si au dat amenzi, majoritatea abuzive, si au plimbat niste hartii prin sectie …mare branza…si se mai cred si barbati, sunteti niste capuse, care acuma i-au pensie de 1000-2000 euro pe luna …nu vad nimic onorabil in tot rahatul asta

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.