Sănătate

SCJU Bistrița, dotat de CJ cu o mașină nouă de terapie intensivă

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud a dotat Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița cu o mașină nouă de terapie intensivă mobilă, care are toate echipamentele medicale necesare.

”Punem încă o dată sănătatea pe primul loc și scurtăm timpii de intervenție la cazurile grave și foarte grave. Consiliul Județean Bistrița-Năsăud pune la dispoziția Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița o mașină nouă, dotată cu echipamente medicale, de terapie intensivă mobilă. Echipa medicală va fi formată dintr-un medic de urgență, un asistent și un paramedic și se va putea deplasa și în zonele montane, greu accesibile. Totodată, aceasta va deservi toate ambulanțele din județ, care vor avea nevoie de sprijin”, spune președintele CJ Radu Moldovan.

2 comentarii

  • Nu avem de la distinsul președinte al C.J. alte amănunte, cum ar fi: cine a donat,cât a costat, de unde provin fondurile, prin ce intermediari a avut loc, care a fost comisionul încasat?Degeaba ai mașini performante dacă nu ajung când trebuie la cei în suferință…Probabil președintele și directorul spitalului au pus mână de la mână pentru achiziționarea mașinii și vor să rămână anonimi…, ăsta da gest!

    10
    • Pe principiu …sunt presedinte su ma plimb cu avionul …nici aici nu vei afla …ceva oficial!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.