Actualitate

SCM Rm. Vâlcea – Gloria, derby pentru locul 2, în direct la TV

Gloria 2018 Bistrița-Năsăud întâlnește în deplasare, în etapa a 15-a a Ligii Florilor la handbal feminin, echipa SCM Râmnicu Vâlcea, miercuri 8 februarie, de la ora 17.30.

Gloria ocupă locul 2 în clasament, cu 34 de puncte, în timp ce SCM Râmnicu Vâlcea e pe 3, cu două puncte mai puțin.


Partida va fi transmisă în direct la TV pe Pro Arena.

”Un meci important pentru amândouă formațiile, întâlnim o prezență constantă în competițiile internaționale. Să nu uităm că Vâlcea a fost ani buni fieful handbalului românesc. Încercăm să ne ridicăm la nivelul așteptărilor pe care le are publicul nostru”, spune antrenorul Gloriei, Horațiu Pașca.

1 comentariu

  • Din pacate traditia nu este cu noi. In sala Traian din Ramnicu Valcea peretii sunt amprentati cu umbrele marilor jucatoare de handbal ale echipei „de aur” Oltchim: Hotupan/ Ungureanu , Meirosu , Bradeanu , Luca , Motogna , Farcau , Nechita , Galca/ Manea. Noi ne putem lauda numai cu Ardean. Dupa parerea mea nu trebuie sa ne amagim ca echipa bistriteana va termina campionatul pe locul doi. Ar fi bine sa ne multumim cu locul patru care este mai accesibil.Desi echipa din Valcea a luptat si in a doua competitie continentala de handbal , European League , iar componentele echipei sunt mai obosite decat cele ale echipei bistritene nu cred ca la ora aceasta putem invinge in deplasare.Pe ansamblu echipa din Valcea are jucatoare mai valoroase pe posturile cheie. Poarta e mai bine reprezentata , prin bistriteanca Daciana Hosu si Isabel Roch , Asma Elgaui este mult mai buna decat pivotii bistriteni iar Asuka Fujita este stralucitoare pe contraatac. Pe celelalte posturi exsta echilibru , Bazaliu nu cred ca e mai prejos decat Glibko iar in ce priveste conducatorii de joc cred ca Bistrita are intaietate prin Nina Zulic si Cristina Laslo. Ma astept sa facem un joc bun in aparare iar in atac si sa ratam mai putin decat o facem de obicei. Haide Gloria !

    5
    5
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS