Actualitate

Care este stadiul lucrărilor pe șantierele din Bistrița și ce urmează, conform graficului

Primăria Bistrița a prezentat stadiul lucrărilor la obiectivele de investiții Axa de transport Gării – Decebal – A. Mureșanu – Năsăudului, Linia Verde, Parc pe Dealul Cocoș, Amenajare piste de cicliști, Reabilitare Colegiul Tehnic ”Grigore Moisil”, reabilitări termice de blocuri, Reabilitare Liceul Tehnologic de Servicii, Modernizare Corp A la Colegiul Național ”Liviu Rebreanu”, Reabilitare Liceul de Muzică ”Tudor Jarda”, Reabilitare Școala Gimnazială nr. 1, Reabilitare Grădinița și Creșa nr. 3, Restaurarea Bisericii Evanghelice.

Totodată, este menționat și graficul lucrărilor în continuare.

3 comentarii

 • Toate lucrările sunt luate de MIS Grup și apoi le întinde pe 10 ani, vezi Biserica Evanghelică, vezi Liceul L. Rebreanu și apoi celelalte. Știți cât a durat construcția inițială a clădirii actaulului liceu L. Rebreau, mai puțim de 4 ani, 1908-1911.
  Dați termene de finalizare a lucrărilor de 12 luni la fiecare proiect și atunci o să vină să ia lucrările doar cei care au capacitatea de a le executa în acest termen. Altfel penalități mari de întârziere!

  13
  1
 • La CNLR, în 4 ani de zile MIS Grup n-a reușit să termine de bătut tabla pe acoperiș. În 4 Aprilie e termenul final de recepție a lucrărilor. 55 de zile rămase din care 39 de lucru. Mult a fost puțin a rămas. Mi-am cumpărat deja baloane și confeti pentru mult așteptata inaugurare. Mai prinde copilul aproape două luni de școală. Recuperează tot ce a pierdut în patru ani. Haideți cu panglica, panglicarilor!

  15
  • Noi suntem vinovatii ca stam si comentam si nuvi lasam sa lucreze sa bata tabla pe avoperis…tot noi suntem vinovati ca nu termina lina verde pentru ca stam , ne uitam si ne minunam ce lucrari proaste (maro) de kkat ies in urma lor!!!

   13
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS