Actualitate

Primarul Ioan Turc a discutat cu premierul Nicolae Ciucă. ”Continuăm întâlnirile de analiză”

Primarul Bistriței, Ioan Turc, a avut o nouă discuție cu premierul Nicolae Ciucă la Palatul Victoria. Seria de întâlniri cu prim-ministrul va continua în perioada următoare.

”Astăzi, la București, am analizat pe fond, împreună cu prim-ministrul Nicolae Ciucă, situația investițiilor guvernamentale în Bistrița și în județul Bistrița-Năsăud.


Am discutat despre finanțarea, prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, a pasajului auto subteran din zona Gării – Tărpiului, dar și despre construirea, prin Compania Națională de Investiții, a Complexului Olimpic de Natație din zona Cocoș.

De asemenea, am vorbit despre obiectivul asumat de Primăria Bistrița privind introducerea rețelelor de gaz în localitățile componente Slătinița și Sărata, dar și despre așteptările mari ale administrațiilor publice din localitățile județului nostru referitoare la implementarea prin CNI și prin ”Anghel Saligny” a unor proiecte absolut necesare. Aceste investiții ajută implicit și mediul antreprenorial.

Premierul a oferit asigurări că PNI ”Anghel Saligny” este corect finanțat, la fel ca și Compania Națională de Investiții, ca variante de susținere a dezvoltării comunităților locale, dar și a economiei pe orizontală. Vom relua întâlnirile de analiză a investițiilor în fiecare stadiu important al derulării lor”, spune Ioan Turc.

6 comentarii

 • E clar, la următoarea rotație de Prim Ministru, Turc va fi acela! Deja a rezolvat Bistrita, va rezolva și problemele României! Vai de noi, in loc să facă ceva concret în oraș, el are întâlniri pentru campania de imagine. La fel și tătucul Răducu, numai la parastase nu l-am văzut ! Mai au timp! Ne merităm soarta, noi i-am votat!

  33
  1
 • Ați văzut poza? E una de lucru, de analiză, de schimburi reciproce de idei mărețe…, să fim serioși!Primarul Turc umblă după capital politic, sprijin mai mult electoral, nu are el nici o treabă cu problemele reale ale urbei și nici nu-l interesează așa ceva.Vrea doar suportul actualului președinte PNL în virtutea alegerilor viitoare, că doar el l-a susținut pe Orban, adică echipa pierzătoare și acum suflă și-n iaurt…Nu ne mai prosti d-le primar cu exprimări de genul- analizăm în continuare, vedem etc.- că nu ține.Concret, pe cifre,termene de execuție, câte fonduri bănești ai atras de la guvern pe proiecte viabile, fonduri europene la fel, investiții și dezvoltare?Asta vrem să știm… Restul e can-can!

  34
  1
 • Totuși Primarul Turc nici până acum nu a explicat Bistrițenilor cum acest pasaj subteran va fi capabil să păstreze circulația auto vitală pe direcția Est-Vest asigurând conețiunea directă și vitală a străzilor Rodnei cu Arțarilor și a acestor două străzi cu strada Gării, iar pe cealaltă parte a căi ferate a străzilor Industriei cu Dimitrie Cantemir și a acetor două străzi cu strada Tărpiului. Aceste conexiuni directe sunt strict necesare pentru fluidizarea traficului aglomerat din Bistrița ?

  https://www.youtube.com/watch?v=XFsOgZgRh9I&list=PLjA9lNX_fbYkVcf5oodOx6s5gxZsn37GI

  https://timponline.ro/variantele-de-stabilire-a-legaturilor-intre-pasajul-subteran-si-strazile-laterale-analizate-la-primaria-bistrita/

  57
  2
 • …imi si inchipui cum domnul primar a reusit sa justifice necesitatate si oportunitatea acestor investitii:…cum stau inotatorii olimpici si nu au unde sa se antreneze sa aduca in tara medaliile de aur (VOI STITI CA IN JUDET SUNT DOUA BAZINE OLIMPICE, GATA GOALE? UNUL E IN LIVEZILE LA 2 KM DE LOCATIA PROPUSA SI E GOL GOLUT, NICI APA NU ARE!!!!)
  Referitor la pasaj cred ca reusit sa l convinga pe domnul doctor prim premier ca masinile de rusine la cate gropi sunt la suprafata sunf curioase cum arata gropile in subteran!!!!!!!

  16
  1
 • Ciucă l a chemat si i a spus sa isi bage mintile in cap.Sa l lase pe Bolojan , pe Robica, si tot felul de secte,care pun de un puci in pnl in vederea sustinerii candidaturii lui Maia Sandu la presedentie.Mai tineti minte vizita lui Bolojan la Bistrita ,dupa ce Maia Sandu a fost in vizita la Oradea?In rest din fotografie se poate vedea tunsoarea jarhead ,in ton cu vremurile,tip nato,a premierului si pozitia de caine care urmeaza sa fie dus la injectie a lui Neluzzu.

  9
  1
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS