Actualitate Recomandări

Şcoala numărul unu în materie de curăţenie şi protecţie a mediului. Ce au făcut elevii (FOTO)

Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă nr. 1 Bistriţa a demonstrat, din nou, că este şcoala numărul unu în materie de curăţenie şi protecţie a mediului. Patrula de Reciclare, coordonată de profesoara Teodora Popescu, un model de bună practică la nivel naţional, şi-a făcut din nou datoria în Luna curăţeniei.

„După ce am terminat curățenia în școală și am predat la RoRec DEEE-urile colectate, am continuat cu locul adoptat din Parcul Municipal, cu malul râului Bistrița și cu Pădurea Codrișor. N-am uitat de hrănitoarele pentru păsări. I-am invitat pe bistrițeni să ni se alăture participând la acțiunea de colectare a deșeurilor electrice și electronice din municipiul Bistrița, o campanie aflată în plină desfășurare, susținută de RoRec Asociaţia Română pentru Reciclare”, a anunţat şcoala pe Facebook.

 

Tot aici se reaminteşte că organizatorii campaniei, autoritățile locale și Serviciul Local de Colectare Bistrița-Năsăud, oferă tuturor servicii gratuite de colectare a deșeurilor electrice. (telefon: 0751 302 125 sau 0800 444 800 Puncte de colectare: Centrul de Colectare Bistrița – strada Zefirului nr.1; mașina de colectare).

Reamintim că la CSEI nr. 1 Bistriţa învaţă copii cu nevoi speciale, dar care au parte de o educaţie exemplară din partea unor dascăli inimoşi şi dedicaţi. Felicitări!

1 comentariu

  • De ce trebuie să vă strângă elevii gunoaiele? N-am văzut încă nici un elev ducând cu căruța sau cu tractorul gunoaie ca să le arunce direct în râu ori prin pădure. Și dacă noi, elevii, vedem cum se aruncă gunoaiele cu sacii, cu căruțele și cu tractoarele pe maluri, terenuri virane și pe la liziera pădurii, primăria de ce nu vede? De ce trebuie ca elevii să vă adune iar și iar gunoaiele? Numai ca voi, niște adulți needucați, nerușinați și iresponsabili să aveți pe unde să le aruncați din nou? Domnule primar, dacă dv. aveți un pic de obraz, să vă fie rușine! Așa am vrut inițial să vă scriem dar profesorii noștri ne-au spus că sunteți comunist bun, că noi o să creștem în curând mari, că dumneavoastră o să mai candidați iar noi o să vă votăm și o să vă realegem.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS