Social

Școli din zece comune, în concursul de colectare selectivă a deșeurilor

10 biciclete mountain bike, 100 de boxe portabile și 100 de seturi de căști audio. Acestea sunt premiile oferite la a 5-a ediție a concursului școlar ”Reciclezi pentru viitorul tău!” de către ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud și Supercom, în parteneriat cu TeraSteel.

Scopul principal al acestui concurs este de a-i învăța și încuraja pe copii să colecteze selectiv deșeurile începând din băncile școlii, pentru a-și însuși o deprindere sănătoasă și a-i învăța să iubească și să respecte natura.

La concursul ”Reciclezi pentru viitorul tău!” participă școlile gimnaziale din Lunca Ilvei, Poiana Ilvei, Sânmihaiu de Cîmpie, Milaș, Șieuț, Monor, Petriș, Budacu de Sus, Chiuza, Leșu.

”Bucuria și entuziasmul copiilor care s-au implicat în activitatea interactiv-educativă de a colecta selectiv deșeurile ne arată că ei sunt pregătiți și știu să le pună pe toate la locul lor. Privind ca o joacă colectarea selectivă în gospodărie putem forma obiceiuri care să genereze un mediu mai curat și mai sănătos! Sperăm ca acești copii, prin atitudinea lor, să influențeze cât mai multe persoane din jurul lor să le urmeze exemplul. Le mulțumim d-nilor profesori pentru implicare și d-nilor primari pentru încurajarea și susținerea elevilor din comunitățile lor. Hai să dăm valoare deșeurilor și să le punem pe toate la locul lor!”, transmite ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.