Social

Scriitorul Gelu Vlașin s-a înscris în PNL: Sunt un liberal în adevăratul sens al cuvântului

”PNL Telciu s-a întărit prin implicarea cetățeanului de onoare și renumitului poet internațional Gelu Vlașin, decorat de Administrația Prezidențială cu Ordinul Meritul Cultural în Grad de Cavaler. Acesta s-a alăturat echipei liberale împreună cu soția sa, Cristina Maria”, a anunțat președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc după ce a participat la conferința de alegeri din comună în care consilierul județean Gheorghe Scuturici a fost reconfirmat președinte.

https://www.facebook.com/PNL.BN/posts/4061825427216216

La rândul lui, Gelu Vlașin a scris: ”Sunt un om al cetății și îmi place să mă implic în tot ceea ce înseamnă dezvoltarea comunității locale. Sunt absolut convins că voi putea în acest fel să-mi aduc o contribuție importantă la tot ceea ce înseamnă promovarea culturii și a valorilor europene, atât la nivel local cât și la nivel județean. Întotdeauna am fost un om cu principii de dreapta și un liberal în adevăratul sens al cuvântului. Pot confirma acest lucru toți cei care au avut ocazia să mă cunoască de-a lungul timpului. Implicarea mea, împreună cu soția mea, Cristina Maria Vlasin, în cadrul echipei liberale din Telciu sper să contribuie la dezvoltarea comunității în folosul tuturor cetățenilor din Telciu, indiferent de culoarea politică. Avem nevoie de unitate pentru a reuși să dezvoltăm localitatea pe termen mediu și lung. Vă mulțumesc tuturor pentru aprecieri și pentru susținere!”.

https://www.facebook.com/gelu.vlasin.poet/posts/3105608976336246

7 comentarii

  • Mare brânză! Păreai un tip de treabă, cel puțin așa mi s-a părut în singura ocazie conjuncturală când te-am întâlnit. Te-au infectat ăștia cu virusul politicii, pt câștigul lor de imagine. Măcar de ți-or da și vreo funcție…culturală.

    • Nu mă interesează funcțiile politice. Ceea ce mă interesează este să mă implic în activitatea comunități locale din Telciu. Și pentru a reuși să dezvoltăm localitatea pe termen mediu și lung avem nevoie de unitate.

  • Poet internațional? Față de ăsta cred și eu că Turc are o atitudine bazică. Nu poți fi acid cu un poet internațional!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.