Actualitate

Se amenajează 27 de noi locuri de parcare în zona Palatului de Justiție

Municipalitatea amenajează 27 de noi locuri de parcare în proximitatea Palatului de Justiție, pe malul râului Bistrița.

”Valorificăm orice oportunitate de suplimentare a locurilor de parcare din municipiu, iar soluția identificată în apropierea Palatului de Justiție vine în sprijinul cetățenilor care circulă cu autoturismele în această zonă destul de aglomerată.

Pe strada Simion Bărnuțiu, se lucrează la amenajarea unei parcări ecologice cu 27 de locuri, pe o suprafață de 338 de metri pătrați. Sectorul de teren respectiv, pe faleza râului Bistrița, prezintă o stabilitate corespunzătoare, conform studiilor geotehnice efectuate.

Parcarea se va realiza prin montarea unor grile de pavele ecologice rezistente la trafic greu, iar elementele geometrice ale locurilor de parcare vor fi realizate încât să se asigure un acces și o circulație stradală în cele mai bune condiții”, spune primarul Ioan Turc.

9 comentarii

  • În sfârșit fac și ei o parcare unde trebui că până acum au vrut să fac parcarări în toate fundăturile greu accesibile numai unde trebuie și este mare nevoie de ele nu ,

   48
   5
 • bai mie imi place!!! ce atata spati verde! betoane domnule!!! BETOANE! ecologistii tac? daca si malul ala amarat al bietului rau, trebuie transformat in asfalt ca sa nu umble pe jos puturosii…. apoi multam fain domn primar! faian solutie ati gasit!!!! se va sufoca inca o straduta amarata!!! fain va sta! aveti consilieri grozavi si un viceprimar pe cinste!

  23
  42
 • Lucrare curat ECOLOGICA.
  In lipsa unui CADASTRU VERDE corect dupa lege Primaria iarasi da cu mucii-n fasole.
  Decopertam iarba, fertilul si plantam asa zisele dale ecologice(nu exista asa ceva) si facem loc pentru coapte pe patru roti.
  Vicele se uita ca la LUNA NOUA .
  Asta da lucrare ,in numele traficului si a sicrielor pe patru roti care vor zbura in apa cat de curand.
  Vom vedea si din astea la cat de buni sunt soferii si mai ales soferitele cu toc.

  7
  53
 • O porcărie! Distrugerea spațiului verde și a malurilor râului Bistrița, atâta cât a mai rămas din ele. Bineînțeles că „ecologistul” de serviciu tocmit la primarie pentru greenwashing și limbi, n-are nimic de comentat.

  16
  42
 • Foarte bine…Sa aiba si avocatii locuri de parcare.Pentru pulimea de pe Decebal si Andrei Muresanu unde va amenaja Neluzzu parcari? Sau va da o hotarare de CL sa isi vanda fraierii masinile?

  39
 • O să-și facă în spate, în parc. Ce atâta parc și spațiu verde! Parcări, borduri, garaje, asfalt. Să iasă banu!

  3
  26
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.