Actualitate Recomandări

Se apropie Black Friday. Ce reduceri anunță lanțurile care au magazine la Bistrița

Black Friday 2022 România se organizează în data de 11 noiembrie 2022, însă unele companii au început mai devreme campaniile de reduceri.

La Jysk, Black Friday începe în 10 noiembrie cu reduceri de până la 70% la peste 1000 de articole.

La Lidl, campanie de reduceri Black Friday începe vineri, 11 noiembrie. Sunt reduceri de până la 40% la diverse electrice și electrocasnice. Până duminică, 13 noiembrie inclusiv, sunt la reducere aspiratoarele fără sac, televizoarele led HD cu diagonala de 80 de cm, friteuza cu aer cald sau mașinile de copt pâine.

Altex anunță că discounturile pot ajunge chiar și până la 50% la produsele din categoria mobilier, sanitare, bricolaj și produse de curățenie. În ceea ce privește telefoanele, tabletele, smartwatch-urile, acestea vor avea o reducere de până la 30%, la fel ca produsele din categoria electrocasnicelor mari și home confort, dar și electrocasnicele mici și gama de beauty. Pentru laptopuri, sisteme PC, monitoare, produsele de gaming, dar și vehiculele electrice, sunt anunțate reduceri de până la 40%.

Anul acesta, Altex anunță că va avea oferte de Black Friday inclusiv la gama auto electronică și anvelope, la care vor fi reduceri de până la 20%.

La Carrefour, sunt reduceri de până la 50% între 27 octombrie și 4 decembrie, la comenzi online.

La Hervis, campania de Black Friday a început în data de 7 noiembrie și ține până în 13 noiembrie exclusiv online fiind reduse 710 produse.

Etichete

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS