Actualitate

Se construiește un nou bloc de locuințe sociale la Viișoara

(FOTO) Au început lucrările pentru construirea la Viișoara a unui nou bloc de locuințe sociale și a rețelelor exterioare aferente, ritmul impus pe șantier fiind unul foarte bun, spune primarul Ioan Turc.

”Executantul Amicii Building are un termen de 24 de luni, valoarea totală a contractului fiind de 7,6 milioane lei cu TVA. Este primul din cele 5 blocuri sociale pe care Primăria Bistrița le va edifica în zonă cu fonduri guvernamentale, pentru a mai rezolva din nevoia stringentă de spații locative la nivelul municipiului”, a postat primarul Bistriței.

În Viișoara s-au construit până acum 9 blocuri cu 200 de locuințe sociale și se vor realiza încă 160 de locuințe sociale, grupate în 5 blocuri cu regim de înălțime P+3E+M, prin Programul de Construcții de Locuințe Sociale și de Necesitate al Ministerului Dezvoltării. Valoarea totală a investiției este de 39,3 milioane lei, din care 33,6 milioane lei cheltuieli solicitate de la bugetul de stat și 5,6 milioane lei cheltuieli de la bugetul local.

21 comentarii

 • primarul Turc chiar se tine de cuvant, cand anuntase ca va mai face blocuri multi credeau ca va dura o eternitate.
  omul sfinteste locul !!!

 • Da, felicitari primarului ca face alte locuinte unor trântori care le vor distruge în cel mai scurt timp, dar peste doi ani vor veni buluc la vot.
  In vreme ce unora li se ofera toate conditiile ca sa poata sa putoreasca pe banii celor cinstiti care se sacrifica muncind pe salarii de mizerie ca sa-i poata întretine si pe trântori, altii pleaca scârbiti cât vad cu ochii din rahatul asta de tara care premiaza doar lenea, hotia si incompetenta.
  Pleaca ca sa le ofere copiilor un mediu curat si civilizat, o educatie corecta si o societate normala în care fiecare traieste dupa cât contribuie la ea.

 • Mama ce de minusuri au dat comunistii la citirea laudelor aduse Primarului.
  Atunci adaug si eu.
  Multe Felicitari domnului primar IOAN TURC in tot ce face.
  Tinem aproape !

  • Domnule Baln ce vi se pare atât de strălucit prin a plati din banul public nepăsarea și nesimtirea celor 90% dintre cei care conviețuiesc in blocurile sociale. Pentru onoarea dv. fiți măcar aici obiectiv și aduceri un pct. de vedere corect. Nimic nu se va face pentru a schimba aceasta categorie de persoane defavorizate dacă nu începem cu educarea lor și aplicarea legii ca la carte. Da! Asta înseamnă asumare de decizii și înseamnă sa nu pompezi banul public in ceva ce ai văzut ca nu poți controla. Hai sa începem prin a investi in scoli și instituții de învățământ și a obliga acești “săraci cu duhul” sa își ducă odraslele la școala . Hai sa băgăm asistenta socială in acțiune și sa verifice la sânge ce fac acești derbedei cu locuințele sociale și cu copiii pe care ii au in grija. Când vrei sa schimbi ceva te duci la cauza, nu la efect!

  • Observatorule,profesia de limbist de serviciu il obliga.Azi maine o sa ne spuna ca e lingvist nu limbist.

 • Nu pot sa cred cat de penibil pot fi unii in comentarii. Citind ce au putut scrie unii aici imi dau seama ce bine se potrivesc cateva randuri citite zilele trecute (sper sa se publice comentariul – textul este un pic cam „dur” pe alocuri, am incercat sa-l mai indulcesc):
  „Ce sunt pupincuristii ?
  Sunt o specie de oameni aparent asemanatori cu oamenii normali, dar care pentru a atinge anumite obiective trebuie sa pupe c….l unei persoane care cred ei ca ii pot propulsa.
  Acest fenomen de pupincurism apare la oamenii nesiguri pe ei, usor paranoici (unii chiar paranoici de-a binelea). Pupincuristii iti sunt alaturi pana cand simt ca pot sa te loveasca in cap (impropriu discutand) pentru a-ti lua locul sau pur si simplu sa fie ei siguri ca ii vei sustine in orice situatie. Odata indeplinit acest obiectiv schimba c….l cu unul nou. Astfel spera sa mai urce o treapta. Pupincuristii sunt o specie care cred ca le stiu pe toate, dar de fapt ei nu sunt siguri pe nimic. Se cred destepti, dar de fapt se bazeaza pe altii ca doar sunt pupincuristi.
  Mai exista si o categorie de pupincuristi inteligenti. Pupincuristii inteligenti in general au o singura tinta: SEFII MARI, iar in rest trateaza lumea cu indiferenta si nu prea au prieteni adevarati. Este bine sa fii pupincurist ? Din punctul de vedere al pupincuristului este bine si nu isi dau seama cat de disgratiosi sunt si cum se umilesc in fata cuiva, de multe ori fara motiv ci din obisnuinta.
  Pupincuristii sunt atat de gen masculin cat si de gen feminin si se gasesc in toate domeniile. Sunt extrem de prefacuti. Nu o sa-ti vina sa crezi cum poate lauda un lucru pe care il uraste din toata inima. Un pupincurist va ramane toata viata un pupincurist !!!”

 • Felicitari si spor la treaba ! Noi cetattenii implicati trebuie sa recunoastem cand se fac lucruri bune si sa incurajam administratia.
  In calitate de contribuabil am dreptul sa ma situez pe oricare pozitie .
  Nu este vorba de a astepta vreun avantaj la cei 65 de ani ca fiind liber si autonom financiar.
  De la statul roman astept doar respectul cuvenit nu functii.
  Cei care ma ataca nu stiu cu cine vorbesc nici macar un nume nu aveti bietii de voi.
  Noroc domnule Primar in tot ce faceti.

 • Da! Ferentari, cel mai probabil nume pentru că va trebui să aibă un nume.Viisoara localitate componentă a ajuns de râsul-plănsul lumii din păcate.

 • Deja ii de rasu/plânsu. Dacă și în blocurile nou făcute aduc ,,cetățeni,, ca in blocul 7 apoi….. Dumnezeu cu mila. Am ajuns sa nu mai poți merge la magazin seara, sa îți fie frica sa îți lași copii afara sa se joace, sa faci naveta cu autobuzul. Ce sa mai vorbim de cultivarea pământului:)).Circ pe bani publici. Nu l-am votat pe Niculae din cauza blocurilor lu Crețu, tare mi-e ca nu-l mai votez nici peTurc. Defapt pt ce dracu sa ma mai duc la vot??. Parca nu suntem normali. Ajutoare sociale=vot la alegeri. Pe ăștia care ii vad cu FELICITARILE ii invit Viisoara, mai ales pe d-ul Bălan.
  P.S. plătitor de taxe și impozite , născut, crescut în Viisoara.

 • Au si napastuitii doua maini si doua picioare si un suflet ca si voi ?
  Va asumati sa-i tineti voi in gazda si sa le dati un lemn de foc si un acoperis deasupra capului /
  Laati administratia in pace ca este in obligatia ei sa isi trateze egal toti cetatenii.
  Nu aveti dreptate nici unu si in plus ziceti ca sunteti CRESTINI ?

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS