Actualitate

Se fac pași pentru alimentarea cu gaze naturale a localității Sărata

Agenţia pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud anunţă că s-au demarat procedurile pentru încadrare, fără evaluarea impactului asupra mediului, pentru proiectul de alimentare cu gaze naturale a localității Sărata, mai precis pe strada Pepinierei, strada Agricultorilor, strada Știubei, străzile Secundare nr. 3,10,12,7,9,16, DN 17 și DJ 154.

Inițiativa aparține Primăriei Bistrița care a atribuit contractul privind elaborarea studiului de fezabilitate firmei Columna Consult SRL pentru 54.000 de lei la care se adaugă TVA de 10.260 de lei. Mai multe despre proiect AICI.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul A.P.M. Bistriţa-Năsăud, din municipiul Bistriţa, str. Parcului, nr. 20, în zilele de luni-joi, între orele 9,00-15,00 şi vineri între 9,00-13,00, precum şi pe site-ul agenției: http://apmbn.anpm.ro.

Comentariile/observațiile/propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de:  01.12.2021 (în termen de 10 zile de la data afișării anunțului).

Etichete

7 comentarii

  • Daca se mai toarna si un pic de asfalt totul e bine.
    Din curba cum intri in Sarata drept inainte este o strada prafuita cu case foarte faine una si una.
    Locuitorii cartierului Bistritei, cica oras European nu merita sa stea in colb si sa fie dati uitarii ca si pana acum.
    In rest felicitari Primariei B-ta !

  • Am 21 de ani de cînd am plecat de acolo ! Din păcate, de cite ori revin acasă, dezamăgirea e mereu prezentă !!. Pentru această comunitate,nu sa realizat nimic !. Praful e tot mai mare și cei care lucrează în instituția primăriei Bistrița, o duc tot mai bine . Ăsta e purul adevăr! . Cartier al Bistriței fără străzi asfaltate!!. Rușinos și inadmisibil !.

  • Nu are numei o firma de tesaturi ci are trei. Si o fabrica de prelucrare a firului textil.Platesc o gramada de bani la Primaria Bistrita sub forma de impozite si alti bani la Bugetul de Stat.

  • Degeaba se fac acum pasi … la ce pret a ajuns metrul cub de gaz mai bine folosim lemnul. Am vazut pe site-ul eon myline cum se calculeaza metrul cub de gaz, pardon kw. Te doare capul ce calcule fac aia de la gaz, oferte peste oferte si toate sunt dubiose.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS