Actualitate

Se înlocuiesc bordurile pe Independenței. Programul de lucru. Restricții zonale de trafic

Direcția Infrastructură și Servicii din cadrul Primăriei Bistrița a început lucrările de înlocuire a bordurilor la scuarul de pe partea carosabilă a Bulevardului Independenței.

Lucrările se desfășoară mai întâi de la sensul giratoriu din zona magazinului Kaufland pe sensul de mers spre Vatra Dornei.

Perioada de desfășurare a lucrărilor este 12-30 aprilie, programul de lucru anunțat de municipalitate fiind între orele 13.00 și 22.00.

În această perioadă vor fi restricții zonale ale circulației în funcție de evoluția lucrărilor.

În orele de vârf, în funcție de necesități și trafic, execuția lucrărilor se va sista sau reduce pentru fluidizarea circulației.

Riveranii și participanții la trafic sunt rugați să dea dovadă de înțelegere și colaborare.

”Bordurile scuarurilor de pe Bulevardul Independenței vor fi înlocuite cu unele de calitate. Cele noi care au fost montate pe Bulevardul Republicii şi-au dovedit deja utilitatea, ele fiind mai mari și împiedicând ajungerea pământului pe carosabil. Cu alte cuvinte, mai puțin praf și noroi în trafic, un aer mai respirabil pe unul dintre cele mai lungi bulevarde din municipiu. De asemenea, după implementarea Master Planului de apă și canalizare, care cuprinde și Bulevardul Independenței, aici va fi turnat și un nou covor asfaltic”, a precizat recent primarul Ioan Turc.

3 comentarii

 • A se observa partea dinspre biserici a bulevardului, complet mineralizata. Ca sa poata parca ecologistii, verzii si alti clienti ai primarului. Pe partea cealalta mai in jos, deasemenea a inlocuit scuarul verde cu beton. Mai putin pamant, mai putin noroi, mai putin praf, cum zice primarul. Puneti mai baieti bordura langa bordura cat mai puteti. Mai putin de doua luni. Tic-toc.

  18
  3
  • Astia sunt meseriasi la pus betoane si pavaje, în toate proiectele alea desenate frumos (despre cum va arata „Singapore” la final) daca te uiti cu atentie pomii sunt doar de design, arata artificial.
   Atâta îi duce capul, din iarba si pomi nu se fac bani prea multi la partid, ca aia se pot numara mai usor.
   Pavajul e la bucata, încape fara numar pe factura.

   14
   2
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.