Politică

Se pensionează Vasile Marc?

Lupta pentru funcţia de inspector şcolar general e una acerbă, aşa cum ştiţi. Fostul titular al postului, Mihai Mureşan, îi cam suflă în ceafă actualului "general" Vasile Marc şi-l ameninţă cu sentinţe şi executori judecătoreşti.

Dacă se teme sau nu Vasile Marc de ameninţările predecesorului său, nu ştim. Cert este că luni, la întrunirea Colegiului prefectural, l-am văzut discutând aprins cu şeful Casei Judeţene de Pensii, Ioan Fechete (foto). Probabil că Vasile Marc l-a întrebat ce condiţii trebuie să îndeplinească pentru a ieşi la pensie şi cât de repede se poate întâmpla acest lucru, deşi e greu de crezut că se va întâmpla din momentul ce „generalul” se ţine tare şi revine în funcţie de câte ori e detronat, Becleanul nemaifiind un oraş pe gustul său.

Pe de altă parte, să nu uităm că Ioan Fechete este la rândul lui un fel de Mihai Mureşan, în sensul că, detronat de actuala guvernare de la şefia Casei de Pensii, nu s-a lăsat dat la o parte cu una cu două şi a revenit în funcţie. Gurile rele spuneau că nu are drept de semnătură, dar se pare că acest lucru nu îl afectează deloc pe titularul cu sentinţă al postului.

Una peste alta, indiferent de subiectul abordat, Ioan Fechete e o bună sursă de informaţii care merită exploatată. Istoria ne va demonstra ce sfaturi i-a cerut Vasile Marc şi dacă acestea i-au folosit la ceva!

  

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.