Actualitate

Se reia Liga Florilor. Gloria 2018 are meciuri de foc până la sfârșitul anului

După întreruperea cauzată de disputarea Campionatului European de handbal feminin, Liga Florilor se reia în week-end cu etapa a 8-a.

Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, care este neînvinsă în acest sezon, reîncepe cursa de pe locul 3, la egalitate de puncte cu CSM București și la două puncte distanță de liderul Gloria Buzău.

După un meci în deplasare cu Dacia Mioveni (locul 10), unde pleacă din start favorită, echipa antrenată de Horațiu Pașca va da piept cu formațiile grele ale campionatului: acasă cu CSM București (locul 2), în deplasare cu Gloria Buzău (locul 1) și acasă cu Rapid București (locul 4, campioana en-titre).

Meciurile Gloriei 2018 până la finalul anului 2022:

  • Etapa 8: Dacia Mioveni – Gloria 2018 (duminică 4 decembrie, ora 17.00)
  • Etapa 9: Gloria 2018 – CSM București (marți 13 decembrie, ora 17.30, Complexul Sportiv Unirea, în direct la TV pe Pro Arena)
  • Etapa 10: Gloria Buzău – Gloria 2018 (vineri 23 decembrie, ora 17.30, în direct la TV pe Pro Arena)
  • Etapa 11: Gloria 2018 – Rapid București (joi 29 decembrie, ora 15.15, Complexul Sportiv Unirea, în direct la TV pe Pro Arena)

Apoi, campionatul se va relua în 15 ianuarie 2023, Gloria 2018 urmând să joace în deplasare cu CSM Târgu Jiu (locul 11).

Notă: Ora de disputare a meciului cu CSM București, care era inițial 15.00, va fi 17.30, iar cea a partidei cu Rapid, care era inițial 17.30, va fi 15.15.

5 comentarii

  • Urmeaza patru meciuri (cu adevarat) deosebit de grele . Primul este greu pentru ca lotul s-a reunit dupa o lunga perioada de pauza in care pe langa fetele din echipa nationala a Romaniei au participat la Campionatul European si coechipiere din alte nationale (Croatia , Serbia , Slovenia). Asadar fetele sunt obosite si n-au mai jucat de mult timp impreuna iar in noua sala din Mioveni au avut probleme multe din echipele titrate. Celelalte meciuri sunt dificile pentru ca echipa noastra urmeaza sa joace cu „grelele” campionatului. La Buzau se stie ca echipele oaspete castiga foarte rar. Cat despre meciurile cu CSM si Rapid apreciez ca sunt tare grele pentru ca cele doua echipe sunt angrenate in meciuri de Liga Campionilor unde au facut fata „cu brio” pana acum , au mare experienta internationala , au in componenta jucatoare de referinta din tari cu handbal dezvoltat . La tot ce am spus se vor adauga si probleme de arbitraj , ca mai de fiecare data.Dupa parerea mea echipa noastra nu cred ca va face mai mult de trei puncte din cele patru meciuri . M-as bucura sa ma insel…

    2
    1
  • Cine a vazut meciul Gloria Buzau-Baia Mare (transmis pe Pro Arena) , si mai ales ultimele minute , intelege ce am vrut sa spun cand m-am referit la arbitraje. Bistrita va pati la Buzau cam tot asa.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.