Actualitate

Se reiau protestele anti-Băsescu la Prefectură!

Manifestanţii se adună, din nou, în faţa Prefecturii Bistriţa-Năsăud începând cu seara zilei de miercuri, 25 iulie, ora 20.00 pentru a protesta împotriva preşedintelui suspendat Traian Băsescu, se arată într-un comunicat al Grupului de Iniţiativă Civică "Protest 2012".

Grupul de Iniţiativă Civică “Protest 2012“ informează asupra reluării manifestaţiilor de protest împotriva preşedintelui suspendat Traian Băsescu, începând cu ziua de miercuri 25 iulie 2012, între orele 20.00 – 21.00. 

Manifestanţii se vor întâlni în Piaţa Petru Rareş, pe spaţiul pietonal din faţa Prefecturii şi a Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, acolo unde au avut loc şi protestele din perioada ianuarie-aprilie 2012, se arată într-un comunicat al Grupului de Iniţiativă Civică “Protest 2012“.

8 comentarii

 • Nu tot ce misca in Romania se face contra cost !Mai exista si constiinta CIVICA si fidelitate fata de tara si COMPASIUNE problemele cetatenilor ei,DACA NU STIAI ACEST TIP DE MISCARI sociale SUNT IN TOATA UNIUNEA EUROPENA .Sunt proteste impotriva celor care impovareaza cetatenii in favoarea bancilor care au nascut Criza financiara si a burselor care fac bani din PLASTIC………………..SI IMPOTRIVA SCLAVAGISMULUI DE TIP MODERN.!!!!!!!

 • Lidia,cu tot respectul,dar se pare ca esti in necunostinta de cauza,sunt oameni care inca nu si-au primit banutii :)) inca de la mitingul trecut,si daca e vb de sclavagism,ai dreptate,dar ai dreptate doar facand referire la actualul guvern,nu se poate sa porti ochelari de cal si sa nu vezi ca deja suntem undeva pe marginea prapastiei ,ca din afara se vede treaba altfel,ma repet,nu sunt nici cu base,dar clar,sunt impotriva lui pontantonescu,din punctul meu de vedere e inadmisil ce fac ei,in felul in care ne conduc,o sa avem iar gurile inchise,sau asta vrem? hmm…poate asta meritam….

 • Votul obligatoriu nu poate fi luat considerare în ţara nostră unde partidele prin legea care le guverneză le permite să aibă statute total nedemocratice, aş spune chiar dictatoriale, dar nu doctrina dictează, ci şefii. Dar acum suntem în faţa unei situaţii fără precedent in ultimii douăzeci de ani, interzicerea dreptului la vot. Iar pentru aceasta vedem că sunt organizaţii civice care militează pentru un scop politic care să fie obţinut în afara votului.
  Recomandările neparticipări la vot, pot fi considerate a fi echivalent cu îndemnul la anarhie.

  • Va rog faceti distinctia dintre REFRENDUM si ALEGERI, ca nu-i greu de facut.

   La referendum, initiatorul care supune ceva spre VALIDARE, trebuie sa convinga lumea sa iasa la vot pentru a-si asigura cvorumul necesar validarii acestuia.

   De aceea, prima constatare dupa desfasurarea unui referendum este cea privitoare la interesul manifestat de catre electori fata de propunerea supusa aprobarii. In cazul in care nu se atinge cvorumul necesar validarii, se cheama ca referendumul a fost boicotat, lucru absolut firesc si mai mult decat democratic.

   Abia apoi se trece la o analiza a rezultatelor ce se degaja din votul celor interesati, lucru care poate transmite informatii despre o anumita stare din electoratul minoritar prezent la vot, dar aceasta minoritate nu poate sa transfere rezultatele ca fiind obligatorii pentru majoritatea care nu s-a prezentat la vot.
   C-asa-i democratia.
   Ce se intampla in cazul de acum e rezultatul vointei a unei majoritati de 256 parlamentari, care, uzand de o procedura prevazuta de constitutie, a hotarat ca poporul trebuie consultat prin referendum, in privinta demiterii actualului presedinte ales in urma unor ALEGER la termen, astfel incat e misia acestor oameni de bine si a partidelor pe care le reprezinta de a convinge in mod absolut ca demersul lor e de interes national, european , mondial si intergalaxic, si ca majoritatea electorilor ar trebui sa se prezinte si sa spuna da propunerii lor.
   Ori, daca eu cetatean, hotarasc ca nu ma intereseaza ceea ce doresc dumnealor, AM TOT DREPTUL DIN LUMEA ASTA DE A NU MA PREZENTA!

 • trecand pe linga prefectura am observat ca la acest miting sunt prezenti cea mai de jos clasa sociala( betivi, oamenii strazii si cersetori), acelasi electorat care il sustine si pe diaconescu.Rusine comunistilor

  • Serios ? Pe unde ai trecut, in ce zi ? Faci o mica confuzie, ăia erau pdl-ei si purtatorul lor de imagine, Costan. Mai treci odata si fa cunostinta cu protestatarii, vezi daca sunt aceiasi !

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS