Actualitate

Ședință a Consiliului Local Bistrița în 28.09

Consiliul Local Bistriţa este convocat în şedinţă ordinară în data de joi 28 septembrie, ora 15.00, în sala de ședințe a Primăriei.

Ședința poate fi urmărită pe pagina de Facebook a municipalității.

Ordinea de zi:

Aprobarea Strategiei și Planului de atenuare și adaptare la schimbările climatice pentru municipiul Bistrița și a studiilor suport elaborate în cadrul proiectului BiOReSC – Bistrița, Oraș Rezilient în fața Schimbărilor Climatice, finanţat prin Programul RO-Mediu în cadrul mecanismului financiar SEE 2014-2021.

Aprobarea prelungirii duratei contractelor de închiriere pentru loturile de teren situate în zona de acces a Complexului Sportiv Polivalent Bistrița, pe care sunt amplasate construcții provizorii pentru activități de alimentație publică, de comercializare și de închiriere articole sportive.

Modificarea Hotărârii Consiliului Local nr. 186/23.12.2020 privind aprobarea structurii pe specialități și desemnarea reprezentanților Consiliului Local al municipiului Bistrița în Comisia de analiză a solicitărilor şi de stabilire a criteriilor în baza cărora se repartizează locuinţele sociale sau de necesitate din municipiul Bistrița, cu modificările și completările ulterioare.

Aprobarea prelungirii duratei contractului de închiriere încheiat cu societatea Aquabis S.A.Bistriţa-Năsăud, având ca obiect spaţiul proprietate publică a municipiului Bistrița situat în strada Constantin Roman Vivu (fost PT 30) cu destinația de “atelier de întreținere contoare, verificări metrologice, vestiar și magazie pentru secția rețele”.

Modificarea Hotărârii Consiliului Local al municipiului Bistrița nr. 162/28.10.2021 privind aprobarea redistribuirii pe obiective de investiții a împrumutului contractat în baza Contractului de credit – pentru investiții – nr. 9517731/28.07.2020 încheiat cu Banca Transilvania potrivit Hotărârii nr. 20/30.01.2020 a Consiliului Local al municipiului Bistrița și a Hotărârii nr. 13/28.01.2021 a Consiliului local al municipiului Bistrița, cu modificările ulterioare

Modificarea Hotărârii Consiliului local al municipiului Bistriţa nr. 163/08.10.2018 pentru aprobarea Proiectului “Reabilitare și modernizare Colegiul Tehnic Grigore Moisil, corp A, B şi C, Municipiul Bistriţa” şi a cheltuielilor legate de proiect.

Atribuirea în folosință cu titlu gratuit a unei suprafețe de teren situată în Bistrița, Calea Moldovei nr. 18-20, proprietate publică a Municipiului Bistrița, în favoarea Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor în vederea amplasării unei stații fixe de monitorizare a calității aerului.

Prelungirea duratei contractului de concesiune nr. 20387/189/P/19.10.1998 încheiat cu Casa de Asigurări de Sănătate Bistrița-Năsăud pentru terenul în suprafaţă de 67 mp, situat în municipiul Bistriţa str. Grănicerilor nr. 5, afectat de extinderea construcției cu destinația de sediu.

Modificarea Organigramei şi a Statului de funcţii ale Unităţii de educaţie timpurie antepreşcolară Creşa Bistriţa.

A patra rectificare a bugetului de venituri şi cheltuieli al municipiului Bistriţa pe anul 2023.

Modificarea Hotărârii Consiliului local al municipiului Bistriţa nr. 59/04.05.2017 privind stabilirea unor măsuri pentru acordarea dreptului de acces pe terenuri aparţinând domeniului public sau privat al municipiului Bistriţa în vederea amplasării reţelelor de comunicaţii electronice, cu modificările ulterioare.

Revocarea Hotărârii nr. 143/27.07.2023 a Consiliului Local al municipiului Bistriţa privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal „Reglementare zonă cu funcțiuni mixte” – amplasament, municipiului Bistriţa, str. Sigmirului nr. 17, jud. Bistrița-Năsăud.

Aprobarea Planului Urbanistic Zonal ”Reglementare zonă cu funcțiuni mixte” – amplasament, municipiului Bistriţa, str. Sigmirului nr. 17, jud. Bistrița-Năsăud.

3 comentarii

 • Legat de punctul unu administratia cauta printre hartii strategii de salvare a mediului , uitand ca avem o lege clara insa neaplicata.
  Legea 24 Spatii Verzi le spune clar edililor ce trebuie sa faca pentru un mediu mai sanatos.
  Plantati, plantati, plantati si refaceti locasurile de arbori acoperiti din prostie de DALE de beton .
  Alta strategie nu exista decat sa inchideti circulatia mai repede de 2030 privind circulatia masinilor pe motorina si benzina.

  5
  7
  • Bălănel o maşină electrică poluează mult mai mult decât una clasică! Dacă nu şti nu şti n-ai de la cine cere !

 • Nu credeți că ar fi cazul ca
  din comisia de analiză în ceea ce privește locuințele sociale , să facă parte și reprezentanți ai societății civile? Ați umplut blocurile de romi care distrug și vând tot ce se poate din aceste locuințe,iar tinerii cu facultăți ne pleacă la cules de căpșuni în alte țări! Și noi votam!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS