Actualitate

Ședință extraordinară a Consiliului Local Bistrița. Ce proiecte sunt pe agendă

Consiliul Local Bistriţa este convocat în şedinţă extraordinară luni 12 februarie, de la ora 15.00. Şedinţa va avea loc în sala de ședințe a Primăriei Bistrița și va putea fi urmărită, ca de obicei, pe pagina de Facebook a municipalității.

Pe ordinea de zi se află:

Scoaterea definitivă din fondul forestier naţional a unei suprafețe de pădure, proprietatea publică a Municipiului Bistrița, în vederea realizării obiectivului de investiții ”Sanie de vară” (n.r. – suprafață de 1.992 mp, cu compensare echivalentă).

Aprobarea Protocolului de colaborare dintre Municipiul Bistrița și Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest pentru continuarea proiectului de interes public regional Platforma Online de Investiții și Inovare Nord-Vest “INNO” și atragerea investitorilor pentru perioada 2024-2028.

Aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli al Regiei Publice Locale Ocolul Silvic al municipiului Bistriţa R.A. pentru anul 2024 şi estimat pe anii 2025-2026.

Aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli al Societăţii Business Park Bistriţa Sud S.R.L. pentru anul 2024 şi estimat pe următorii 2 ani.

Modificarea Hotărârii nr. 161/28.10.2021 a Consiliului local al municipiului Bistrița, privind aprobarea contractării și garantării cu veniturile proprii a unei/unor finanțări rambursabile interne în valoare totală de maxim 100 milioane lei pentru realizarea de investiții publice de interes local, cu o maturitate de maxim 15 ani, cu modificările ulterioare (n.r. – introducerea la finanțare a obiectivului ”Amenajare parcare str. C.R. Vivu” prin diminuarea cu 4.075.548 lei a valorii finanțate din împrumut pentru ”Reabilitare și modernizare Grădinița Dumbrava Minunată”).

Aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli al municipiului Bistriţa pe anul 2024 şi estimat pe anii 2025-2026.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS