Actualitate

Vine deja primăvara? Ce ne rezervă vremea în perioada următoare

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat prognoza pentru următoarele patru săptămâni, iar din punctul de vedere al valorilor termice veștile sunt îmbucurătoare: temperaturile vor fi peste cele specifice acestei perioade până aproape de jumătatea lunii martie. Totodată, vor fi intervale cu precipitații.

Săptămâna 12.02.2024 – 19.02.2024: Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi excedentar în toate regiunile.

Săptămâna 19.02.2024 – 26.02.2024: Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Săptămâna 26.02.2024 – 04.03.2024: Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări. Regimul pluviometric va fi uşor excedentar în jumătatea de sud-vest a ţării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Săptămâna 04.03.2024 – 11.03.2024: Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor fi uşor excedentare în regiunile vestice şi nord-vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

1 comentariu

 • Vine primavara cu siguranta insa vom avea surprize cu siguranta in prima decada a lunii Martie.
  In ce ma priveste in curtea casei mele au explodat miile de bulbi de ghiocei, narcise, luste,zambile de sub frunzele care i-au protejat azi iarna.
  Si nu exagerez deloc cand afirm ca voi avea si anul acesta mii de fire in toata gradina.
  De 16 ani cumpar de doua ori pe an toate noutatile de bulbi de flori.
  Raiul cel mai aproape de mine este fix sub geam.Ofer cu gandul tuturor doamnelor si domnisoarelor cate un ghiocel de Februarie.
  Multumesc mult DOAMNE !

  14
  5
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS