Actualitate

Ședință extraordinară a Consiliului Local Bistrița în 22 mai

Consiliul Local Bistriţa este convocat în şedinţă extraordinară luni 22 mai, ora 13.00. Şedinţa va avea loc prin videoconferință și va putea fi urmărită în direct pe pagina de Facebook a municipalității.

Ordinea de zi cuprinde:

Alegerea preşedintelui de şedinţă al Consiliului Local al municipiului Bistriţa.

A doua rectificare a bugetului de venituri şi cheltuieli al municipiului Bistriţa pentru anul 2023.

Modificarea Hotărârii Consiliului Local al municipiului Bistrița nr. 70/12.05.2016, privind aprobarea Documentației de Avizare a Lucrărilor de intervenție, a proiectului “Restaurarea Bisericii Evanghelice C.A. Bistriţa în vederea introducerii sale în circuitul turistic internaţional” şi a cheltuielilor legate de proiect, în vederea solicitării finanțării prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Apel de proiect POR/2016/5/5.1/1, cu modificările și completările ulterioare.

Modificarea Hotărârii Consiliului Local al municipiului Bistrița nr. 99/30.05.2019, pentru aprobarea proiectului “Amenajare parc în cadrul complexului sportiv și de agrement Unirea – Wonderland, Municipiul Bistrița” și a cheltuielilor legate de proiect.

Modificarea Hotărârii nr. 23/22.02.2018 a Consiliului Local al municipiului Bistrița, privind aprobarea Documentației de avizare a lucrărilor de intervenții și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții “Linie verde de transport public utilizând mijloace de transport cu motor electric, hibrid sau normă de poluare redusă”, cu modificările ulterioare.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.