Sport

Semimaratonul Eroilor Invictus 2024, cu participare extinsă

A doua ediție a Semimaratonului Eroilor Invictus va avea loc la Bistrița în data de 15 iunie și va reuni participanți din Marea Britanie, Polonia, Ucraina, Danemarca, Belgia, Franța și Italia, alături de echipa României.

”Continuăm parteneriatul cu Invictus! Ediția a doua a Semimaratonului Eroilor Invictus, găzduită de Bistrița în 15 iunie, va avea o participare extinsă, cu militari răniți în teatrele de operațiuni care vor veni din Marea Britanie, Polonia, Ucraina, Danemarca, Belgia, Franța și Italia, alăturându-li-se celor din România. Și anul acesta, Primăria municipiului va oferi sprijin financiar, logistic și organizatoric pentru un eveniment dedicat eroilor și menit să promoveze mișcarea, camaraderia și sănătatea. Go Invictus!”, a postat primarul Ioan Turc.

Detalii despre trasee, probe, dar și înscrieri, pe semimaratonuleroilor.ro.

La prima ediție, în 2023, au participat 550 de concurenți.

Recent, patru componenți ai echipei Invictus România, toți foști combatanți, au primit titlul de Cetățean de onoare al municipiului Bistrița: plutonier adjutant (rtr.) Florin Boc – căpitanul echipei și inițiatorul Semimaratonului Eroilor Invictus, sergent major în rezervă Gabriel Czifrak, caporal clasa I Ioan-Iosif Reman, plutonier major în rezervă Vasile Pop.

Așa a fost prima ediție a Semimaratonului Eroilor Invictus:

8 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS