Politică Social

Serenada de toamnă târzie a umplut Sinagoga Bistriţa. Vezi cine nu l-a putut refuza pe Ioan Ţintean

Preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, Ioan Ţintean, a oferit, joi seara, publicului bistriţean o "Serenadă de toamnă târzie", ocazie cu care Sinagoga Bistriţa a devenit neîncăpătoare. Timp Online îţi arată care au fost invitaţii parlamentarului.

Preşedintele filialei Bistriţa-Năsăud a PSD, deputatul Emil Radu Moldovan, şi soţia, nu au putut lipsi de la acest eveniment la care au participat mai mulţi oameni politici din PNL, PSD, dar şi din PDL.

În primul rând a stat liderul PNL Bistriţa, Gelu Muthi şi Camelia, soţia sa, preşedinta femeilor liberale, Otilia Râpan şi soţul ei Liviu, iar în rândul al doilea fostul subprefect liberal Radu Tămăşoi şi soţia sa Valeria, la rândul ei fost şef al Direcţiei Muncii Bistriţa-Năsăud. A fost prezent şi consilierul judeţean Dorin Popescu, viceprimarul Andrei Rusu şi dr. Marius Pop, pe vremuri lider judeţean al Convenţiei Democrate din România filiala Bistriţa-Năsăud, în prezent doar membru PNL. Nu a lipsit nici protopopul Bistriţei, Alexandru Vidican, dar nici doamnele din PSD, Adriana Pană şi Maria Ulecan. Şeful Inspectoratului de Stat în Construcţii, Constantin Hada, a fost şi el prezent, ca şi Doina Sigmirean de la Agenţia de Prestaţii Sociale.

Gazdă bună a fost ca de obicei Gavril Ţărmure, care le-a transmis voalat colegilor din USL că ar mai avea nevoie de finanţare pentru a amenaja la Sinagogă un vestiar pentru artişti, dar şi grupuri sanitare.

la rândul lui Ioan Ţintean a urcat pe scenă ca să le spună celor prezenţi că „Serenadă de toamnă târzie” e un dar din partea sa pentru elita BIstriţei prea des ignorată de politicieni.

„Nu aş fi vrut să spun acest lucru în public, dar eu consider că se dă prea multă importanţă populaţiei paupere şi este ignorată prea des elita de la care mereu se cere câte ceva şi nu se dă, în schimb, nimic. Acest concert este un dar pentru elita Bistriţei”, a spus Ioan Ţintean care a ţinut să precizeze că, de Eugen Mihai Raiţă, tenor, îl leagă o veche şi preţioasă prietenie.  

Mai multe fotografii găsiţi aici.

Cristiana Sabău

   

Etichete

8 comentarii

 • Un om politic care una gandeste si alta zice in public, un deputat care este obostit sa mai acorde importanta oamenilor saraci, o elita care asteapta sa primeasca ceva pe gratis, toate acestea se intampla acum in jurul nostru. Legitimatia de elita unde se elibereaza?

  • Va asigur ca si eu as vrea sa cred ca ceva imi scapa. Dar ati citatat „Nu aş fi vrut să spun acest lucru în public, dar eu consider că se dă prea multă importanţă populaţiei paupere….”. In tara unde saracia se adanceste pe zi ce trece, in orasul in care se pune problema locuintelor de 16 pana la 32 metri patrati pentru cei saraci, in afara lui, un om politic face cadou elitelor.
   Activitatea domnului Tarmure este cu adevarat de elita, ofera oricarui cetatean al orasului valori culturale, greu de regasit in alte institutii. In evidenta necesitate de schimbare a clasei politice suntem tentati sa facem aceiasi gresali, divizarea.

  • Alăturarea „populaţiei paupere” de „elită” a avut un sens comparativ, nicidecum unul care să sugereze denigrarea. E adevărat că săracii au mare nevoie de atenţie, dar cred că şi oamenii care susţin prin munca lor, prin contribuţiile plătite, sisteme de asigurări sociale, de sănătate şi de pensii au dreptul să fie trataţi cu respect şi au, la rândul lor, nevoie să li se acorde atenţie. Acesta este mesajul pe care l-am reţinut eu şi nu mi se pare nimic în neregulă cu el.

  • Va multumesc pentru atentia data si cu tot respectul va asigur ca acelasi lucru as vrea sa-l cred si eu. Daca in activitate alesilor, roadele se lasa asteptate, speranta ca cei care au reusit in alte domeni sa puna umarul in administratie este mica.

  • E o plăcere să discutăm cu oameni care au păreri pertinente, frumos şi elegant exprimate. Eu vă mulţumesc!

 • 1.Evenimentul a fost un cadou pentru elita.
  2. Cei prezenti fac parte din elita si sunt oameni politici (vezi familia in care sotul este presedintele barbatilor din PNL, iar sotia este presedinta femeilor PNL. Ar fi bine daca ar avea si un copil care sa fie presedintele tineretului din PNL)
  3. Pilticienii ignora elitele.

  Din 1 si 2 rezulta ca elita= oameni politici.
  Din 1, 2 si 3 rezulta mai departe ca politicienii ignora politicienii, adica NIMIC

  Am ales PDL, ca sa scapam de PSD, dar pedeleii s-au incainit mai tare decat pesedeii. Acum observ ca si PNL-ul devine „afacere de famile” si ca PNL-istii incep sa vorbasca ca si cel mai nou coleg al lor, fara nici o noima.

  Viitorul nu prea suna bine 🙁

 • Pai ce sa mai intelegem? Evenimentul este dedicat elitei, la eveniment participa pliticieni, prin urmare elita si politicienii devin sinonime, ne dpune i logica elementara. Declaratia d-lui deputat ca politicieni ignora elitele, adica tot politicieni n-are nici o noima. Sper sa nu se molipseasca de la cel mai proaspat membru al PNL-ului.

  Candva am ales PD +PNL ca sa scapam de PSD, din pacate s-a dovedit ca pedeleii au devenin mai nesatiosi si mai incainiti decat pesedeii.
  Acum teoretic avem alternativa USL, dar vad ca si PNL devine „afacere de familie”: sotul presedintele barbatilor PNL BN, sotia presedinta femeilor PNL BN, bine ar fi daca ar avea si un copil care sa fie presedintele tinerilor PNL BN.

  Viitorul suna din ce in ce mai rau 🙁

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.