Politică

Seserman: Nu m-ar deranja dacă viitoarea formaţiune s-ar numi PNL, dar potenţialul ar fi limitat

”Pe mine nu m-ar deranja dacă viitoarea formaţiune rezultată din fuziunea PNL-PDL s-ar numi PNL, însă cred totodată că în felul acesta am limita potenţialul electoral al construcţiei. Eu identific zeci de avantaje pentru realizarea fuziunii şi nu văd nici un dejavantaj real”, spune consilierul municipal Alin Seserman.

”Pentru unii văd că cel mai important lucru este ca noua formaţiune rezultată în urma fuziunii PDL-PNL să se numească PNL. Pentru alţii este ca noua formaţiune să poarte orice nume din lume cu excepţia PNL. Pe mine nu m-ar deranja dacă viitoarea formaţiune s-ar numi PNL, însă cred totodată că în felul acesta am limita potenţialul electoral al unei viitoare formaţiuni. CDR, Alianţa DA, USL şi-au maximizat potenţialul electoral tocmai datorită faptului că au reuşit să şteargă din memorie lucrurile negative ale formaţiunilor şi fiecare nouă construcţie, care era compusă de fapt din tot acele partide vechi, a reuşit să se prezinte proaspăt în alegeri. Dar asta este o opinie personală”, a scris prim-vicepreşedintele Organizaţiei Municipale PDL Bistriţa, consilierul local Alin Seserman, pe Facebook.

Consilierul municipal PDL crede că realizarea fuziunii aduce zeci de avantaje şi niciun dezavantaj real.

”Am urmărit declaraţiile şi reacţiile la declaraţiile lui Klaus Johannis. Johannis şi Predoiu îşi doresc cu siguranţă realizarea fuziunii. Sper să nu se lase influenţaţi de cei care nu-şi doresc acest lucru şi care îşi urmăresc doar proiectul personal. Eu identific zeci de avantaje pentru realizarea fuziunii şi nu văd nici un dejavantaj real pentru nici un membru din cele două formaţiuni. Sunt zeci de lucruri mult mai importante decât denumirea viitoarei formaţiuni, iar tot acest timp scurt care este la dispoziţie pentru a clarifica aceste lucruri merită consumat în direcţii ce ţin de viitorul ţării, de viaţa românilor. Pe ei îi interesează ca cineva să le rezolve problemele iar banii publici să fie pe mâini bune. Restul contează mai puţin”, a adăugat el.

6 comentarii

  • Daca Alin Seserman cere alegatorilor de dreapta se „stearga din memorie” numele PNL, nu m’as mira ca intr-o zi sa declare ca a sters din memorie numele strabunicilor lui(SESERMAN). Alin, un concediu prelungit te-ar ajuta mult…

  • Pai da, Aline, dupa ce ai fugit pe usa din dos din PNL, acuma revii ca un bun coleg… Poate vrei si o functie.. Iar penelistii care te-au injurat vreme de 6 ani acuma tre sa te pupe ca pe moaste… Mare fufa si politica asta…

  • Eu nu am fugit pe nici o usa. Nu stiu de ce m-ar fi injurat liberalii ca nu le datorez nimic. In perioada aia eram vreo cativa care aveam curaj sa ne luptam cu psd. Trist este ca multi beneficiari de azi aveau afise cu Nastase pe birourile lor iar de altii n-am stiut ca exista pana ce i-am vazut pe functii. Ce sa fac cu functiile dl ehcaluB?

    • Injuraturile vi le-au scris direct pe geamurile sediului si v-au mai bagat si ulei de peste, pentru miros… (vorbesc de USL din care facea parte tocmai PNL-ul cu care va contopiti)..
      Faci parte din PDL-ul care a guvernat in perioada 2009-2012? atunci ai fost injurat… si de PNL (parca era plin de oameni care-si strigau ura prin fata pe la CJ, pe la sediul vostru, etc..) Pentru exemplificare, putem rasfoi arhiva cu articolele din campania din 2012 din timponline.

  • cu fuziunea asta o sa se desfiinteze o groaza de functii de partid…………va fi suparare pentru ca nu o sa poata sa le dea la toti functiile avute……

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS