Social

Și furat, și bătut. Un cioban din Dorolea a ajuns la spital. Ce s-a întâmplat cu hoțul care l-a atacat

O pășune de pe raza satului Dorolea pe care își păștea oile un bărbat din localitate a devenit scena de luptă între cioban și un alt localnic mai tânăr, acuzat de primul că i-ar fi furat lemnele din pădure. Totul s-a petrecut după ora 22.00 și s-a încheiat cât se poate de prost pentru atacator.

Conform Poliției, bărbatul de 53 de ani – care se afla pe o pășune cu oile – i-ar fi reproșat celui de 35 de ani că ar fi tăiat și sustras lemne dintr-o pădure care-i aparține. Enervat, tânărul l-a atacat, bărbatul de 53 de ani fiind rănit și având nevoie să fie transportat la spital.

Imediat după aceea, agresorul a plecat de la fața locului, fiind depistat în timp ce se deplasa cu un atelaj cu care transporta material lemnos. A fost condus la sediul Poliției, iar materialul lemnos a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

El a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru lovire sau alte violențe, tăiere fără drept de arbori și furt de arbori.

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tăiere fără drept de arbori și furt de arbori.

Bărbatul de 35 de ani a fost prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă. Judecătoria Bistrița a dispus măsura arestului la domiciliu pentru următoarele 30 de zile.

Foto cu caracter ilustrativ

3 comentarii

  • Va trebui sa acceptam domnia LEGII si nu a bunului plac,Ce ,adica esti tanar ,fortos si nesimtit,poti sa faci ce vrei?Omul ala ,poate avea si el o bucata de padure din care sa-si incalzeasca camera copiilor si vine HOJMALAUL si ia dreptul omului si-l mai si bate.Maine pot fi eu sau oricare dintre noi in locul celui ce isi clameaza dreptatea.

    • nici o diferenta dintre un amarat de leonist contributor la bugetul tarii si un bugetar care lucreaza 2 ore pe zi

    • No stai linistit Paul, s-o intalnit doi ciobani, unu mai hoț ca altu. Poate cel mai tanar o fost mai iute de mana, ca nici celalalt nu o venit cu flori, cu siguranta. Astia atata stiu sa isi dea in cap.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS