Actualitate Recomandări

Are sau nu Simona Halep nevoie de antrenor? Ce răspunde directorul LPS

Directorul Liceului cu Program Sportiv Bistriţa, profesorul de volei Mircea Gătej, a fost întrebat, la Gala Educaţiei 2018, dacă Simona Halep are nevoie de antrenor sau dacă se poate descurca de acum singură, aşa cum unii i-au sugerat şi cum a anunţat că va face în perioada următoare.

„Relaţia dintre sportiv şi antrenor este una foarte delicată. Fără antrenor, niciun sportiv nu poate ieşi campion. De măiestria antrenorului depinde valoarea sportivului. Întotdeauna, în lumea sportului, antrenorul este trecut în umbra campionilor şi are un har: plăcerea renunţării. Niciodată nu va ieşi în faţă, ci întotdeauna, în faţă va ieşi sportivul. Sportivului i se cântă imnul naţional, lui i se agaţă medalia de gât, antrenorul primeşte şi el o recompensă materială. Multe dintre relaţiile dintre antrenor şi sportiv s-au materializat în prietenii care au dus mai departe chiar la căsătorii. Avem exemplul cuplului Gabriela Szabo – Zsolt Gyongyossy”, a răspuns Mircea Gătej.

La Liceul cu Program Sportiv Bistriţa s-au pregătit campioana olimpică Gabriela Szabo, 25 de campioni mondiali şi 40 de campioni europeni.

Darren Cahill și Simona Halep au pus capăt colaborării pe care o aveau din 2015. Imediat, s-au avansat mai multe nume cu posibili înlocuitori ai antrenorului australian, însă nicio variantă nu a fost aproape de a se adeveri. Simona Halep a ținut să pună lucrurile în ordine în ceea ce privește toate aceste zvonuri.

„Sunt încă în vacanţă, m-am gândit, dar nu voi avea antrenor perioada următoare, vreau să merg singură la nişte turnee şi să văd cum va fi. Mă simt bine, am jucat de două, trei ori , nu am avut dureri dar nu am jucat la un nivel maxim. Sper să fiu bine şi să nu mai am dureri”, a spus Simona Halep.

3 comentarii

  • Nu caut greşeli, care se pot întâmpla oricui, mai ales dintre acestea care se datorează apropierii tastelor, cauza producerii acestor greşeli mărunte fiind datorate apăsării celor două taste în acelaşi timp din grabă, rămânând neobservate, dar care fac o impresie greşită, schimbând înţelesul cuvântului. Graba, strică treaba, de aceea recomand celor care scriu, ca după terminarea textului, înainte de postare să verifice textul, să facă pe „mintea limpede” care exista pe vremea când informaţiile erau scrise pe suport de hârtie şi înainte de a fi date tipografilor, textele erau avizate de către acest controlor tehnic de calitate al textului. Acum această sarcină revine, exclusiv autorului informaţiei furnizate. Cu toată stima, „mintea limpede”, care încearcă să vă ajute, nu să vă „necăjească”, ci să vă apere profesionalismul. Este vorba de prenumele sportivei în titlul articolului.

  • Sa ma gandesc…deci antrenor…aaa!…campion…mondial?… are nevoie de antrenor ca si eu din cand in cand mai apelez la nea ion de la strungarie sau nea vasile de la turnatorie sa ma ajute sa mai fac o forma de prajituri…

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.