Actualitate

SJU Bistrița: Doi medici rezidenți se alătură echipei din Secția ATI

În urma demersurilor făcute de conducerea Spitalului Județean de Urgență Bistrița, doi medici rezidenți în specialitatea anestezie-terapie intensivă se vor alătura echipei din Secția ATI a unității medicale, informează SJU.

Având în vedere evoluția contextului epidemiologic Covid-19 și deficitul de medici în specialitatea ATI, conducerea spitalului a solicitat în data de 23 noiembrie Direcției de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud detașarea a doi medici rezidenți anul III în specialitatea ATI – dr. Dodane Ioana Maria și dr. Dodane Justin Gilles Henri – de la Institutul Regional de Gastroenterologie-Hepatologie ”Prof. dr. Octavian Fodor” Cluj-Napoca, pentru a acorda sprijin echipei medicale din Secția ATI a spitalului.

În cursul zilei de joi, 26 noiembrie, DSP BN a transmis spitalului Ordinul nr. 4668102/25.11.2020 al Șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, secretar de stat Raed Arafat, privind detașarea celor doi medici pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 27 noiembrie.

Spitalul Județean de Urgență Bistrița este spital suport Covid-19 din luna martie.

Etichete

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS