Actualitate

Skatepark lângă pumptrack în zona Poligon

Au sosit mai repede cele șase elemente achiziționate de Primăria Bistrița pentru iubitorii de skateboard, role, trotinetă sau BMX.

Pumptrack-ul modular a fost reconfigurat, iar întregul perimetru din zona Poligon din Bistrița a fost extins, pentru a putea fi amenajat și un veritabil skatepark.

Se mai fac ajustări, iar în curând amatorii acestui gen de mișcare în aer liber sunt invitați să se bucure de noua investiție a municipalității, în valoare totală de 357.606,90 lei cu TVA, a anunțat primarul Ioan Turc.

11 comentarii

 • 357.606,90 lei?
  Oare nu văd eu bine? Pe banii ăștia aproape construiești o casă!
  Mai bine căutau o locație altundeva și făceau din beton o pistă adevărată, nu modulele astea care în câțiva ani vor fi distruse!
  Nu vă mai săturați de furat nemernicilor!

  18
  4
  • @ Costă atât de mult fiindcă sunt smart 😂 lafel ca panoarul de plastic probabil cel mai mare din țară asta încă nu se ştie sigur, ce se ştie sigur este că este cel mai inutil patinoar din țară ce zace permanent gol în spate la Metropolis.

   26
  • Cred k Mai necesar ar fi fost să facă o ȘCOALĂ modernă! Sau să

   modernizeze o școală veche din oraș, „după standarde ‘ieuropene 🇪🇺 ( cu portar, recepție, camere video, mobilier nou, o biblioteca nouă, laboratoare etc, sala de sport nouă!) Unde elevii să învețe cu plăcere și să se simtă în n siguranță.

   17
   1
  • Adică 72.684,32 de EURO?
   🧐😯😲😲
   O avere !! Ăștia aruncă cu banii pe geam, că maneliștii la nunți..”Hadriian copilul minune” § company
   Total inutil, locație e aiurea !

   14
  • „UN FLEAC … NE-AU CIURUIT!”, Iar „din pix” cu 357.606,90 lei?!
   Excrocherie !!
   Amplasarea e mai mult decât dubioasă.

   4
   1
 • Trec des pe acolo cu mașina pe strada Grănicerilor în drum spre Kaufland la cumpărături în permanență nu este nimeni pe pista de pumptruk. Nu înțeleg de ce nu se instaliază facilitățile pentru copii și tineri în cartierele și în locurile unde sunt copii și tinerii ?! Nu ne mai mirăm stunci că sunt în permanență goale. Este destul de ciudat modul ăsta de gândire a celor din Primărie.

  21
  • Sunt plasate acolo intentionat fiindcă acolo nu trec mulți tineri și copii așa că fiind mai fragile vor fi utilizate mai puțin și nu se vor strica chiar din prima lună lafel ca dalele din beton ” piatră naturală ” . Sunt scumpe fiindcă ” modernizează” orașul în culori vii lafel ca și ubrelele cu reclamă la bere de pe strada Liviu Rebreanu, că nimeni nu este în stare să înțeleagă ce avrut să facă artistul asta este altă poveste.

   10
 • Primarul e bine cu capul??? 357.606 lei pentru hârtoapele alea??? Chestiile alea costă maxim 3000 lei și manopera tot cam atât. Ăștia sunt bani sifonați împărțiți între autorități, politic și firme din curtea serviciilor secrete. Proști noi că tăcem. Unde mai pui că sunt amplasate foarte avantajos pentru dealerii de droguri, o să vedeți acolo tot timpul mașini scumpe oprind printre tinerii cu biciclete.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.