Social

Șofer depistat pozitiv cu metamfetamină

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Beclean au oprit pentru control un autoturism care circula pe Drumul Național 17, prin localitatea Coldău.

La volan a fost identificat un tânăr de 28 de ani, din Agrișu de Sus, iar în urma testării cu aparatul Drug Test rezultatul a fost pozitiv în cazul substanței metamfetamină. Acesta a fost testat și cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind negativ.

Cel în cauză a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice, iar cercetările continuă sub aspectul savârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, tgransmite Inspectoratul de Poliție Județean Bistirța-Năsăud.

Etichete

4 comentarii

  • Intrebarea mea e daca ar fi consumat alcool era mai bine? Din punctul meu de vedere e mai nociv alcoolul si pentru comunitate si pentru individ si pentru condus (nimic nu poate fi tolerat la volan, dar mai multe accidente fac cei aflati sub influenta alcoolului, asta e cert). Dar din pacate in continuare aceste substante sunt privite cu „ochi rai” din cauza prohibitiei, care s-a dovedit a fi in nenumarate randuri un plan cat se poate de esuat, in loc sa fie pus in aceeasi oala si alcoolul, care este, conform multor studii (search it on google), mult mai nociv decat multe alte droguri, dar are super statutul de a fi legal.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.