Actualitate Recomandări

Sorin Hangan: Şi noi vă iubim, domnule primar Crețu!

”Huiduielile adresate domnului primar Ovidiu Crețu (n.r. – la festivitatea de premiere a Campionatului Regional de minifotbal desfășurat la Baza Raoul) nu mă bucură. Cetățenii Bistriței, oameni cu bun simț şi răbdători deopotrivă, au podul plin cu promisiuni şi li se scufundă casa. Bistrița. Orașul se scufundă de 10 ani iar noi, ceilalți, am tot sperat că Ovidiu Crețu va avea curajul să se uite în ochii noştri şi să spună că nu a mințit, că nu ne-a înșelat așteptările și că acceptă şi alte păreri. Huiduielile oamenilor prezenți la o festivitate de premiere a fotbalului pe teren sintetic au la bază comportamentul dictatorial al domnului primar. Pentru el n-a contat vreodată părerea consilierilor locali din opoziție, a societății civile, a presei. El, doar el, ştie ce este bine pentru Bistrița”, a scris într-o postare pe Facebook președintele PNL Bistrița, consilierul municipal Sorin Hangan.

El a adăugat:

Momentul penibil la care a fost supus primarul Crețu arată că lumea s-a săturat. Că indiferent cât fotbal sintetic avem, tot mai frumos era pe stadionul „Jean Padureanu”, stadion lăsat în paragină deoarece domnul primar refuză orice variantă prin care acesta poate redeveni al oraşului. Avem bani cu nemiluita pentru tot felul de spectacole pseudo-artistice, pentru o pasarelă demnă de un oraș stalinist, dar nu avem bani pentru un stadion, a cărui istorie este una din emblemele oraşului? Avem bani pentru toate prostiile administrative inventate de primar si nu avem bani pentru drumurile din oraş? Avem bani de aruncat pe refacerea pasajelor, renovate cu mulți, mulți bani, şi nu avem pentru parcări? Becleanul demarează un proiect pentru o parcare supraterană, iar la Bistrița reconfigurăm liniile trase pe asfalt acum câțiva ani? Avem bani pentru un Aqualand cu o capacitate mai mică decât un sat şi nu pentru bariere la trecerile de nivel cu calea ferată? 

De ce a fost huiduit Ovidiu Crețu? Doar pentru că iubitorii sportului se simt izolați lângă un teren sintetic? Nu, domnule primar. Nu doar pentru că Bistrița nu se mai poate bucura de fotbal pe iarbă. Pentru tot. Inclusiv pentru că doriți deşertizarea Pieței Centrale. Dar mai ales pentru că ați devenit surd la orice propunere decentă venită din partea altcuiva. Pentru că vă considerați cel mai smart primar, iar pe consilierii din partidul dumneavoastră i-ați transformat în marionete. Pentru că oraşul este trist şi bolnav de nepricepere administrativă sau megalomanie. Nu mi-au plăcut huiduielile cetățenilor. A părut că sunt un răspuns la huiduielile din Piața Victoriei de la miting. Dar s-a umplut podul, domnule primar, iar societatea strigă. Este durerea cetațenilor exprimată ad-hoc. Nu mai rezistă. Nici cu hashtag. Nu mai vor. Ascultați-i. Înainte să vă scufundati și dumneavoastră cu oraşul. De ruşine că ați făcut ce-ați vrut. Pe bani publici. Pe banii și celor care v-au huiduit şi ai celorlalți. Ați spus deseori că iubiți oraşul. Aşa îl iubiți? Atunci îmi permit să vă spun că şi noi vă iubim la fel de mult”.

Momentul în care primarul Ovidiu Crețu este huiduit, la finalul clipului video (minus 18:26)

9 comentarii

 • Eu cred ca nu numai fotbalul naste huiduieli si fluieraturi.Sunt foarte convins ca din cei prezenti, iubitori ai sportului si miscarii, multi tineri au semnat petitia NU VREM PIATA CENTRALA MINERALIZATA. Au fost 4720 semnaturi . Multi din cei care practica un sport sunt si iubitori ai unui MEDIU ambiant sanatos. Daca mai adaugam aici marile realizari; PARTIA de SCHI aproape nefunctionala, PASARELA SUSPENDATA de toata minunea pt. pietoni, PODUL BERARIEI cu greu functional, aflat langa acel teren de sport, putem lesne sa intelegem de unde vin fluieraturile. Astea au fost amintite ca sa inteleaga mai bine si domnul cons. HANGAN, cam cum sta barometrul in masurarea fluieraturilor. Si daca mai ajung si la conducerea Primariei, sa se fereasca ca dracul de tamaie sa repete toate acestea.

  • nu mai tot da cu 4720 de semnatiru ca au fost doar 1300 si alea obtinute cu minciuni! Vrei sa-ti deomnstrez ca intr-o saptamana am 10000 de semnaturi reale pe hartie cu oameni care vor piata mineralizata nu vrajeli online unde ai semnat tu si altii ca tine de nu stiu cate ori?

 • Cine dracu l-a pus sa-si bage nasul si la fotbal ? Nu stia ca galeriile huiduie ,dau “de lins “ si “de mancare” ?

 • rabinule desi nu meriti nici cea mai mica atentie totusi iti raspund.De meserie nu sunt mincinos ca nu am la ce sa mintesc. Ma intretin singur foarte bine si nu am nevoie de nimic de la partid. Daca ai avea si tu oleaca de minte ai putea accesa usor aplicatia online si sa citesti ce scrie acolo. Mai mult, colegii detin absolut toate datele de identificare a celor care au semnat aplicatia. Ele sunt foarte reale si pot fi folosite cu succes si in INSTANTA. Daca te tine ce ai zis tu acolo iti doresc succes sa strangi cat ai zis. Sunt ferm convins ca nu poti realiza ceea ce iti doresti de la adevaratii bistriteni care sunt sensibili la probleme de MEDIU pt. orasul lor. De data asta BAROMETRUL a fost la mine si stiu bine ce vorbesc.

 • Sunt foarte oripilat, ingrijorat de-a dreptul. Duminica pe mica arena din B-ta primarul nostru fluierat. Astazi pe NATIONAL la Bucuresti Gabita Firea huiduita de zeci de mii de fani ai SIMONEI HALEP. Cat de prost primar trebuie sa fi sa te catari pe o bina care era pregatita pentru cinstirea muncii unei mari si curate romance. Oare si aici au fost infiltrati sorosisti si agenti ai statului paralel inventat ?Atata timp cat mai exista asemenea romani , veniti liberi cu sufletul si mintea treaza ROMANIA are viitor si va iesi cu siguranta din marea mahmureala.

  • Cine dracu a pus-o sa-si bage nasul si la tenis ?
   Nu stia ca galeriile huiduie , dau “ de lins” si “ de mancare” ?

 • PSD-ul e iubit doar de asistatii social si de pensionarii cu pensii speciale . Se mai baga cate un primar ca musca in lapte ca sa faca bai de multime la manifestari sportive si iata ce pateste . Asa a luat-o si Cretu in freza , asa a luat-o si Gabriela Firea aseara la Bucuresti . PSD-ul e cuprins de euforia puterii si cred ca daca au dat indexari de salarii la bugetari , pensii sperciale si ajutoare sociale , toata lumea ii iubeste . V-or fi iubind 3 milioane de romani dar mai raman vreo 16 milioane care nu va inghit de nici o culoare , domnilor PSD-isti .

 • Hateri cuprinsi in programul numit: sa uram pe oricine nu-i de-a nostru!!!!! specific frustratilor care nu au votat dar nici nu stiu ce sa voteze!!!! Huo poate sa strige oricine!!!! ORICINE!!!!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS