Actualitate

Start prost: CSM Bistrița, învinsă acasă în primul meci din 2018. Ce spune Horațiu Pașca (FOTO-VIDEO)

Echipa de handbal feminin CSM Bistrița a pierdut, pe teren propriu, primul meci oficial din acest an, disputat în compania formației Măgura Cisnădie în etapa a 11-a a Ligii Naționale, însă a rămas pe locul 6 în clasament.

După ce a condus la pauză cu 17-11, Măgura Cisnădie s-a impus cu 29-26.

Cea mai bună marcatoare a formației bistrițene a fost Oana Chirilă cu 6 reușite. Au mai înscris: Alexandra Orșivschi (4), Daniela Rațiu (4), Magdalena Paraschiv (4), Irina Ivan (3), Almudena Rodriguez (2), Laura Pristăvița (2), Szilvia Szabo (1).

Portarul Ana Maria Măzăreanu a salvat 5 din cele 26 de mingi aruncate de jucătoarele oaspete pe poarta sa (19%), în timp ce Cristina Sântămarean a apărat 4 din 12 (33%).

Aici un album foto.

La finalul partidei, antrenorul Horațiu Pașca a declarat:

Celelalte partide din etapa a 11-a: HCM Rm. Vâlcea – CSM Roman 22-19, SCM Craiova – Rapid București 29-24, CSM Slatina – HCM Slobozia 19-24, HC Zalău – CSM București 24-30, Corona Brașov – Dunărea Brăila 31-33, U Cluj – Danubius Galați 32-26.

În runda următoare, a 12-a, CSM Bistrița joacă în deplasare cu Rapid București – sâmbătă 13 ianuarie, ora 16.00, în direct pe TVR 2.

Viitorul meci acasă este programat duminică 21 ianuarie, de la ora 15.30, în etapa a 13-a (ultima a turului) cu Corona Brașov (în direct pe Digi Sport și Telekom Sport).

Sursa: Facebook CSM Bistrița

1 comentariu

  • Fetelor lăsaţi prostiile şi vă treziţi că se enervează preşedintele Moldovan şi vă taie macaroana.Cine vă mai plateşte atunci salariile? Galeria? În special portarii să facă bine şi să se trezească .Când portarii nu apără luăm bătaie,pentru că apărare nu prea avem.Almudena e cu gândul tot la plaja din Mallorca şi nu rezistă la stres.Cât despre caracter tot Oana Chirilă pune suflet şi încearcă să tragă echipa dupa ea. Şi când mă gândesc că au vrut să scape şi de ea ,nu numai de Dana Crap şi să aducă încă o pretenă de pe la Cluj.Mânca-v-ar iar victoriile ! Să aveţi linişte şi bucurii în anul ăsta nou !

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.