Actualitate

Ștefan Bănică și The Motans au umplut centrul cu oameni dornici de distracție (FOTO-VIDEO)

Concertul organizat de Primăria Bistrița sâmbătă seara pe pietonalul Liviu Rebreanu a strâns un public numeros, dornic să-i vadă și să-i asculte pe artiștii Ștefan Bănică și The Motans.

Mai întâi a cântat The Motans, iar după circa o oră pe scenă a urcat primarul Ioan Turc.

”Cine a văzut Liceenii? Ștefan Bănică, acum nu puțin timp, era licean. Astăzi pare la fel de licean. Ștefane, vino să te vadă Bistrița! (…) Dacă l-ar vedea Isoscel pe Ștefan Bănică cum întârzie, nu i-ar fi moale. Se pare că avem un intro înainte. Dați-i drumul!”, a spus Ioan Turc, după care a coborât de pe scenă.

S-au stins luminile pe scenă, iar band-ul lui Ștefan Bănică a început apoi spectacolul cu o numărătoare inversă și cu o parte instrumentală. Artistul, care a venit îmbrăcat într-un costum verde cu pete negre, și-a deschis brațele și a spus doar atât: ”Bună seara, Bistrița!”, după care a început să cânte.

Show-ul său, care s-a încheiat în ritmurile piesei ”Toată lumea dansează, toată lumea se distrează”, a ținut peste o oră. Artistul a mulțumit publicului: ”Mi-a făcut o deosebită plăcere să vă văd. Să fiți sănătoși și să aveți o viață bună. Mulțumesc frumos”.

Ștefan Bănică trebuia să cânte la Bistrița de Ziua Femeii, însă concertul a fost amânat în contextul izbucnirii războiului din Ucraina.

În cursul lunii aprilie, Ștefan Bănică a mai concertat în alte opt orașe: Brașov, Craiova, Timișoara, Oradea, Cluj, Constanța, Galați și Bacău unde a cântat și piesa „4 zile”, care nu este difuzată încă de radiouri, dar, cu toate acestea, este cunoscută și fredonată deja de public.

În deschidere a cântat The Motans.

Imagini aeriene postate pe pagina de Facebook a primarului Ioan Turc:

Aici video integral cu concertul The Motans și Ștefan Bănică.

13 comentarii

 • Pentru cetatenii Romei „se dadea” (din cand in cand) paine si circ . Pentru cetatenii Bistritei (aseara) nu nu s-a dat paine…

 • Prostimea il felicita pe primar. Care-i meritul primarului ca a platit din banii bistritenilor sa vina sa cante Motans si Banica? Cu circ si paine se castiga electorat. Circul e tot pe banii electoratului. Paine nu se da, ca nu-i cum. Jumatate reteta e rezolvata. Felicitati-l prostilor in continuare, a cantat frumos Turc!

  • Tu vorbesti care ai crescut cu tabloul lui Stalin in casa…Un profitor al regimului comunist si apoi profitor al regimurilor lui Iliescu se trezeste sa vorbeasca.

  • Asta e noua propagandă „dă driapta”, cine nu e cu noi, cine are altă părere sau altă orientare politică e cu Putin. Așa că Bălane LASĂ-NE !

  • Care e legătura?!
   Primarul pune bistrițenii sa plătească pentru circul de pe pietonal.
   Da…pâine și circ. Circul plătit de oameni pentru oameni. Pâinea (haleala de după circ) e doar pentru câțiva.

 • Bani aruncați pe fereastră !!! La ce vremuri grele vin pentru omul de rând, exact de asta aveam nevoie!

  • Muzica n-are nicio treaba cu tragedia care va veni .
   Titanicul era pe jumătate scufundat iar orchestra continua sa cânte !
   Dacii( strămoșii anumitor bistrițeni ) , beau , cântau si dansau cand ii lua dracul …
   Obiceiurile nu s-au schimbat prea mult , poate doar calitatea muzicii s-a degradat .

 • In Wonderland se construiește o sala polivalenta cu o capacitate de 2.600 locuri.
  Organizați câte concerte vreți, faceți un calcul și puneti intrare de 50-100 lei.
  Nu știu daca 50 lei acoperă cheltuielile.
  50 x 2.600 spectatori =130.000 lei.
  Cel mai bine ar fi ca acest gen de concerte să fie organizate de firme private!

  • De fapt capacitatea Sălii Polivalente va fi de 5.015 spectatori la concerte (2675 in tribune si 2.340 pe teren)

 • Bravo Bistrițuca, ai reuşit să dai startul la sidrofii şi paranghelii în centru’ satului, noa acum să vedeți voi iar organizarea Zilelor Cucului în centru’ satului, Valea Someşului va rupe tot, gherțoi rupți în gură de beți, pițipoance puturoase care vor țipa din toți rărunchii, manele până dimineața, ciori care se vor pişa pe toate zidurile şi gardurile care le ies în cale,bătăi la ordinea zilei, abia aşteptam ca un bou d-ăsta ales pe 4 ani să toace ceva fonduri, se anunță o supervară, cu superzile, bravos dom primar, ai dat startul…..mersi fain, somn uşor..

 • Astia or fi singuri votanti ai primarului la viitoarele alegeri.
  Vai de noi calca pe urmele lui Cretu.
  Domnule primar mai mari șanse o sa aibă Hangan doar el e mai mult la butoane.
  Vezi cum te fac pe la spate

 • nu inteleg cum adica il dau la vale cretulestii??? Adica atat de slab este acest primar??? adica el nu poate sa gestioneze , sa isi dea seama cum se conduce o primarie? atunci ce cauta dumnealui acolo???Un primar nu trebuie sa ia atitudine, el trebuie sa fie administratorul sef al primariei, sa cunoasca rotite, sa cunoasca legi si sa stie ce sa ceara de la oameni. El a castigat pe promisiuni ca va fi ca la Oradea sau ca la Cluj, putea sa zica ca la Amsterdam(ca ne apropiem),dar nu stie sa faca ce fac primarii din Oradea sau Cluj. El cu sindrofiile, cu plimbatul….si angajatul…de prieteni….Bistrita este dezastru !!!!!!!!!!!!!!!!!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS