Actualitate Recomandări

Ștefan Hrușcă, turneu de colinde în Bistrița-Năsăud

Cunoscutul interpret Ștefan Hrușcă va susține în perioada următoare mai multe recitaluri de colinde în județul Bistrița-Năsăud, după următorul program, prezentat pe site-ul oficial al artistului:

Miercuri 11 decembrie – Leșu (17.00) și Tiha Bârgăului (20.00)

Joi 12 decembrie – Măgura Ilvei (17.00) și Ilva Mică (20.00)

Vineri 13 decembrie – Maieru (17.00) și Rodna (20.00)

Duminică 15 decembrie – Căianu Mic (17.00) și Târlișua (20.00)

Joi 19 decembrie – Năsăud (20.00)

Vineri 20 decembrie – Telciu (17.00)

Sâmbătă 21 decembrie – Bistrița (18.00) și Lechința (20.00)

La Bistrița, Ștefan Hrușcă va cânta la Muzeu cu ocazia evenimentului ”Crăciun în Bistrița-Năsăud”, iar în rest la casa de cultură/căminul cultural din fiecare localitate menționată.

Peste tot, intrarea este liberă.

5 comentarii

  • Intrarea e liberă,dat nu e gratis,după principiul ,,tot ce e gratis,coastă foarte mult”.Știu din surse sigure că acțiunea e a lui Radu,doar că plătim noi toti.Mai exact el cânta in biserci cu 1 500 Euro pt.o oră fiind plătit de primării din bugetul local.Campanie electorală mascată,dar pe banii nostri.Că cele 12 primării sunt conduse de primari PSD e pur ,,întâmplător”,iar prezentă lui Radu M. la fel.Bine veti zice : -și ce-i rău in asta? Nimic,doar că sunt bani publici,iar președintele CJ și primarii se plâng că nu au bani pt plata pers. cu handicap dar au pt.campanie electorală mascată.O fi bine? O fi rău? Întreb pt o vecină.
    PĂREREA MEA !

    • 1 ora de cantare = 4.000 euro. Acesta este pretul perceput la comune. O fi mult, o fi putin? Asa sa tot vii in Decembrie in Romania, dupa care sa pleci in Canada inca un an. Greu in diaspora!

  • Bade ioane „Zaua de azi La Multi Ani” ptr.curiozitatea mea de sarbatori inchizi usa sa nu intre copiii? amu ce vrei si mata la un colindator mic dai 10 lei dapoi la unul de talia lui Hrusca,copiii matale iti zic sa inchizi usa ca nu ai bani ptr.ei? nu vezi ca sunt numai comune cu primari PNL.:):):)

    • Dragule eu nu închid ușa,dar nici nu plătesc din buzunarul vecinilor.Cer scuze,nu vreau să spun că trebuie să vină Hrusca din Canada să colide de-a moca,sau pe covrigi și nuci,doar că aici e vorba de banii tuturor,din taxe și impozite și beneficiază doar aleși neamului.Zic și eu…

  • Apropo de Curtea de Conturi, astia nu mai exista demult, sau altfel spus, nu-si mai fac treaba pentru care au fost infintati demult. Bine ca au salatii si pensii ca de judecatori si de cativa ani buni fac numai controale formale.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.