Actualitate

Ștefan Hrușcă, Țociu și Palade la ”Crăciun în Bistrița-Năsăud”. Programul târgului

Ediția 2019 a evenimentului ”Crăciun în Bistrița-Năsăud” va avea loc în curtea Muzeului Bistrița în week-end-ul 20-22 decembrie. ”Haideți să ne bucurăm împreună de magia sărbătorilor de iarnă alături de cei dragi, într-un cadru de poveste. Tradițiile și obiceiurile specifice zonei le transpunem și le aducem mai aproape de copii, părinți, bunici prin spectacole la scenă, concert de colinde, proiecții de film, ateliere creative pentru toate vârstele unde cei mici se vor distra și vor învăța prin joc și joacă, iar cei mari se vor relaxa”, anunță Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud:

”Avem invitați de seamă unul și unul, Romică Țociu și Cornel Palade, și colindele vor răsuna în zări într-un concert extraordinar al lui Ștefan Hrușcă. Ne vom ospăta cu bunătăți tradiționale, dulcegării și fel de fel de produse gustoase și băuturi alese care să vă țină de cald în timp ce îl așteptăm pe Moș Crăciun să vină să răsplătească colindătorii și copiii cuminți. Tot în cadrul târgului veți găsi articole vestimentare cu tradiție, chițibușuri, mâncăruri să faceți masa de Crăciun bogată, decorațiuni tematice și multe alte surprize”.

Programul târgului ”Crăciun în Bistrița-Năsăud”, organizat de Consiliul Județean:

3 comentarii

  • Vai,vai cum se mai leagă toate.Fomistul de Hrușcă stă în Canada,unde nu-l bagă nimeni in seamă,vine în luna decembrie cu leru-i ler și ne dați ori nu ne dați și o mai duce un an.Până anul trecut cel puțin colinda prin săli de spectacol,cu taxă,cum e normal,dar acum s-a șmecherit.A bătut palma cu Răducu și cu Andrecuți,cântă in biserci,vezi doamne intarea liberă,dar primește câte 1500 de Euro pt fiecare program de o oră,doar în bisercile din comunele conduse de PSD (12x 1500…face exact 18 000 Euro cu încă 2000 de aici și pleacă omul cu 20 000 Euro).În final colindă…și la anul v-om venii.numa dacă ni-ți primi….dar s-ar putea la anul să nu mai fie PSD-ul la conducerea județului,unii Doamne ferește să facă parte din trupa ….Tri zebrele și-una ruptă, cu sediul sus pe Tărpiului lângă ANL. Cum se simt colindătorii noștri care colindă pe doi mici și un ceai seară de seară lângă Biserica Evanghelică,sau cei din străinătate care șterg pe cur doi ani babele și moșii pt banii care-i câștigă Hrușcă in câteva zile? Apoi se miră PSD-ul că nu-i votează diaspora,ori de ce vin cu plăcuta suiedeză… păi daia cum ar zice Daia
    PĂREREA MEA!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.